Reklama:

Komplikace režiséra Adamce pokračují. Manželka Jana ho musela vracet do reality

Jiří Adamec a Jana Adamcová
Jiří Adamec a Jana Adamcová
Foto: Nextfoto
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 23. 9. 2024

Moderátorka a bývalá mluvčí vlády Jana Adamcová se v září vrátila do pracovního procesu. Již od června působí v rádiu Prostor, což potvrdila na konci srpna v rozhovoru pro ŽivotvČesku.cz. Poslední týden prázdnin strávila se svými dětmi v Chorvatsku, kam vyrazila bez manžela Jiřího, který podle ní čelil zdravotním problémům. Nyní se objevily informace o tom, že za jeho zhoršeným stavem má prý stát progresivní neurodegenerativní onemocnění, při němž dochází k postupnému úbytku nervových buněk v mozku, neboli Alzheimerova choroba.

Reklama:

I když spolu již nežijí, stále udržují dobré vztahy. Společně dorazili na oslavu osmdesátin skladatele a producenta Františka Janečka. Legendární režisér oplýval dobrou náladou, ale jak popsal Blesk.cz, trošku ho trápilo »rozklíčování« reality.

Reklama:

Před více než třemi lety se objevila v mediálním prostoru informace o tom, že manželé Adamcovi již netvoří pár. Pro ŽivotvČesku.cz maminka syna Daniela a dcery Jasmíny přiznala, že za krachem manželství stál velký věkový rozdíl –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ manžele dělí 24 let.

"U nás sehrál velkou roli věkový rozdíl, potom možná i nějaké šrámy z minulosti, se kterými jsme už vstupovali do toho našeho manželství. Ale velký věkový rozdíl ty nůžky mezi námi hodně otevřel. Není to tak, že to musí takto dopadnout u všech, ale ti partneři se musí chtít k sobě věkově přiblížit. A nám se to nepovedlo," uvedla pro ŽivotvČesku.cz Adamcová s tím, že manželství jako takové už nefunguje a fungovat nebude.

A právě to byl nejnověji kámen úrazu. Adamec pro zmíněné periodikum na oslavě známého producenta totiž básnil o skvělém manželství a také o tom, že s Janou Adamcovou žijí společně. Stále manželka ho však musela opravit.

Zmíněný bulvární deník tak ke zdravotnímu stavu režiséra mimo jiné kultovního seriálu z prostředí pražské Záchranné služby s názvem Sanitka uvedl, že v jeho blízkém okolí se prý mluví o Alzheimerově chorobě. K věci Adamcová doplnila, že musí zajišťovat, aby stále její choť docházel na lékařská vyšetření a měl navařeno.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: