Reklama:

Jana Maláčová se vrací do politiky. Z šelmy, která po rozvodu prokoukla, se opět stává prostorově výraznější

Jana Maláčová
Jana Maláčová
Foto: Profimedia
Redakce ŽvČ |
[email protected]
Publikováno: 6. 10. 2024

Bývalá ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová byla zvolena novou předsedkyní Sociální demokracie (SOCDEM). Na sobotním sjezdu strany v Hradci Králové dostala drtivou většinu hlasů. Sympatická politička se před téměř dvěma lety rozváděla s exmanželem Alešem Chmelařem. V té době Maláčová shodila několik kilogramů a velmi jí to slušelo. Nyní je poznat, že období plné stresu má za sebou a plné tvary se jí vrací zpět. I přesto je brunetka atraktivní ženou, která má navíc se Sociální demokracií velké ambice. Maláčová se po rozvodu neobjevila oficiálně po boku žádného muže. O tom, jak dlouho by měl zůstat člověk po rozchodu sám, promluvil pro ŽivotvČesku.cz psycholog Jeroným Klimeš.

Reklama:

Nově zvolená předsedkyně SOCDEM Jana Maláčová zvolila na významnou událost černé upnuté šaty a rozdávala úsměvy na všechny strany. V období, kdy se věnovala vrcholné politice, patřila k ženám s kypřejšími tvary. Poté, co odešla z politiky a navíc oznámila, že se rozvádí s manželem, výrazně prokoukla.

Reklama:

Single život po sedmi letech manželství se na ní podepsal v dobrém slova smyslu. Na sociální síti se chlubila mladistvým vzhledem a na většině fotografiích pózovala s našpulenými rty, díky čemuž působila jako atraktivní šelma, která si novou životní etapu užívá.

Začátkem letošního roku se v médiích objevily informace, že Maláčové exmanžel už má za ni náhradu. V Paříži, kam se přestěhoval kvůli funkci velvyslance při Organizaci pro ekonomickou spolupráci a rozvoj, byl viděn s neznámou ženou.

Politička se po rozvodu ještě vedle nového muže oficiálně neukázala. Na sobotním sjezdu SOCDEM, kde byla zvolena novou předsedkyní ale ukázala, že »štíhlejší období« má za sebou. Maminka devítiletého syna Gustava se nyní pyšní plnějšími tvary, které jí však na půvabu neubírají.

Jana Maláčová zřejmě na nový vztah nespěchá a to je dobře. Podle psychologa Jeronýma Klimeše by člověk po rozvodu měl zůstat nějakou dobu sám.

"Kdo vydrží být po rozchodu alespoň rok sám, tak to považuji za racionálnější. Jsou však tací, kteří to nezvládnou. V tomto případě jim musíme tolerovat, že nejsou schopni být sami. Kompletní vzpamatování se z vážného vztahu a rozchodu se určuje na pět let, ale myslím si, že po roce nebo spíše po dvou už lidé dokáží navázat plnohodnotný vztah," uvedl k tématu rozchodu pro ŽivotvČesku.cz odborník na partnerské vztahy Jeroným Klimeš.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: