Reklama:

Aničku chtějí jako modelku, chlubí se Richard Chlad svou manželkou. Ta ukázala nadupaný dekolt

Richard Chlad s Annou Marií Chladovou
Richard Chlad s Annou Marií Chladovou
Foto: Nextfoto
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 7. 10. 2024

Manželé Chladovi už za měsíc oslaví roční výročí svatby - tedy alespoň té neoficiální, která se uskutečnila na romantických Maledivách. Mezi značně věkově rozdílným manželským párem to jiskří stále. Známý milovník luxusních vozů Richard Chlad se pochlubil manželkou Annou, která se nechala na jedné z akcí s manželem vyfotografovat v obtažených legínách a krátké bundičce. Zámožný podnikatel se pochlubil, že jeho ženu oslovují módní návrháři i fotografové, aby jim stála modelem. Outfit à la hosteska na závodech okomentoval pro ŽivotvČesku.cz. módní stylista Kája Pavlíček.

Reklama:

Anna-Marie Chladová Kánská, manželka bývalého automobilového závodníka Richarda Chlada, je atraktivní žena, o čemž se nedá polemizovat. Pyšní se jak krásnou tváří, tak i perfektní postavou. Že si manželčiných půvabů všímají i experti ze světa krásy a módy, podotkl i Richard Chlad na sociální síti.

Reklama:

"Nedivím se, že se Aničce v posledních týdnech hrnou modelingové nabídky od módních návrhářů, nabídky na fotografování a všemožné spolupráce," napsal milovník drahých aut k fotografiím Honzy Žirovnického, na kterých Anna pózuje u vozů luxusních značek v krátké červené bundičce a obtažených černých legínách.

Redakce ŽivotvČesku.cz oslovila stylistu Káju Pavlíčka, aby outfit atraktivní blondýnky s »nadupaným« dekoltem okomentoval. "Jedná se zřejmě o tematický outfit, který se do automobilového prostředí hodí. Lesklá červená bundička je trendy, navíc bundy a saka do pasu se nyní nosí. Obtažené černé legíny na způsob »Sandy z Pomády« prodlouží nohy a působí velmi atraktivně. Hluboký dekolt na podobné focení je za mě v pořádku. Jako celek to působí velmi žensky a sexy," zhodnotil kostýmek Aničky Chladové Kánské známý stylista.

Anna-Marie Chladová Kánská a podnikatel Richard Chlad si řekli své »ano« loni 17. listopadu. Na jednom z překrásných ostrovů na Maledivách zažili den, na který nikdy nezapomenou. Svoji lásku stvrdili na pláži, naboso a s minimem lidí kolem sebe. Jako překvapení tehdy ženich pro nevěstu připravil transport jejích rodičů z České republiky. Neoficiální svatby se díky tomu zúčastnila i nevěstina maminka - někdejší herečka Veronika Kánská, jež je známá z trilogie Slunce, seno.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: