Reklama:

Zápach z cigaret, hádky a chaos. Rozmazlený Igor ve Výměně manželek vypudí náhradní ženu Denisu na hotel

Výměna manželek
Výměna manželek
Foto: Se svolením TV Nova
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 14. 10. 2024

Ve středeční epizodě reality show Výměna manželek se setkávají dvě rodiny, Monika a Igor z Horního Slavkova a Denisa s Petrem z Ktové. Zatímco Monika je nadšená ze samoty a krásného prostředí, Denisa se potýká s nepříjemným zápachem z cigaret a nepořádkem v bytě, který sdílí s Igorovou rodinou. Obě ženy se snaží přizpůsobit odlišnému životnímu stylu, ale neshody a konflikty vyplouvají na povrch, což komplikuje celou výměnu. Denisa dokonce přespává na hotelu. Výměnu okomentovala pro ŽivotvČesku.cz kreativní producentka a režisérka Jana Rezková.

Reklama:

Devětadvacetiletá Monika žije s partnerem Igorem a jejich dětmi v bytě v Horním Slavkově. Monika pracuje jako operátor výroby a stará se o tři děti spolu s Igorovým synem Vláďou. Monika, která rodinu přihlásila do Výměny, doufá, že Igor si uvědomí, co má doma.

Reklama:

V jejich domácnosti panuje chaos, neboť Igor je rozmazlený a často očekává, že Monika se o všechno postará. Dokonce mu Monika zapaluje cigarety a natahuje ponožky. Hádky a konflikty jsou u nich na denním pořádku.

Na druhé straně je třicetiletá Denisa, která je na mateřské dovolené, má manžela Petra a v pěstounské péči vychovávají dceru Sabinku. Manželé spolu mají ještě další dvě děti. Petr, který pracuje jako řidič kamionu, má rád pořádek a je vděčný za to, že Denisa mu vytváří příjemné zázemí. Rodina žije v rodinném domě se zahradou, kde Denisa pečuje o děti a snaží se udržovat domácnost v pořádku.

Během výměny si obě matky rychle uvědomují, jak obtížné je přizpůsobit se životnímu stylu té druhé. Monika je z Ktové nadšená, ale její přístup k úklidu a domácnosti je pro Petra frustrující. Denisa se zase potýká s nepříjemným zápachem a nepořádkem v bytě, což jí nevyhovuje. Dokonce chodí spát na hotel.

Obě ženy mají odlišné názory na to, jak by domácnost měla fungovat, což vyvolává další napětí a konflikty během celé výměny. Vyhrocený díl okomentovala pro ŽivotvČesku.cz kreativní producentka a režisérka Výměny manželek Jana Rezková.

"V této epizodě se ukáží kontrastní světy dvou rodin, které se snaží vyrovnat s nečekanými výzvami. Obě dámy se pokusí přizpůsobit novému životnímu stylu, což se ne úplně podaří," řekla diplomaticky pro ŽivotvČesku.cz Jana Rezková.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: