Reklama:

Poslední říjnové dny se ponesou ve znamení mlhy a nízké oblačnosti

Počasí - Ilustrační snímek
Počasí – Ilustrační snímek
Foto: Profimedia
Martina | Redaktorka a korektorka
[email protected]
Publikováno: 25. 10. 2024

Počasí nejbližšího týdne bude psát stále podobný scénář. "Buď nás bude provázet nízká oblačnost, která se postupně místy udrží po celý den, nebo bude slunečno. Na slunečné počasí se můžeme těšit na horách – tam se bude i nadále denní délka slunečního svitu pohybovat až kolem 8 hodin. Pouze na počátku příštího týdne se mohou ojediněle vyskytovat přeháňky," nastínila vývoj počasí v nadcházejícím týdnu meteoroložka Dagmar Honsová pro ŽivotvČesku.cz.

Reklama:

V pondělí bude oblačno až zataženo, jen ojediněle polojasno. Na severu území ojediněle déšť nebo přeháňky. Ráno místy mlhy. Ranní teploty 10 až 6 °C. Odpolední teploty 11 až 15 °C.

V úterý lze očekávat zataženo, mlhavo, jen ojediněle polojasno. Ranní teploty se budou pohybovat v rozmezí 10 až 6 °C. Odpolední teploty povyskočí na 10 až 14 °C.

Reklama:

Ve středu, ve čtvrtek i v pátek bude počasí pokračovat ve stejném duchu. "Obloha bude zatažená, očekávat lze přítomnost mlhy, jen ojediněle bude polojasno. Ranní teploty klesnou na 10 až 6 °C. Odpolední teploty vyšplhají na 10 až 14 °C," vylíčila expertka přes počasí Dagmar Honsová pro ŽivotvČesku.cz, na co se připravit v závěru dalšího pracovního týdne.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: