Dalibor Janda bojuje o život na koronární jednotce. Covid to snad není, uvedla Kateřina Brožová

Dalibor Janda s kolegyní Kateřinou Brožovou
Dalibor Janda s kolegyní Kateřinou Brožovou
Foto: nextfoto.cz
Josef Šťastna | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 19. 1. 2021

Proslavily ho hity Žít jako kaskadér, Kde jsi či Hurikán. Do srdcí fanynek se zapsal jako zpěvák s typickým sípavým hlasem. Nyní Dalibor Janda (67) bojuje o život v nemocnici. "Slyšela jsem, že to covid není. Přeji mu hlavně brzké uzdravení," sdělila pro ŽivotvČesku.cz Kateřina Brožová (52).

Stav legendárního zpěváka bohužel není dobrý, Jandovi se údajně přitížilo o víkendu. Podle rodiny hospitalizace nemá souvislost s koronavirem.

Dalibor Janda je v současné době hospitalizován v pražské Fakultní nemocnici Královské Vinohrady, kde leží na koronární jednotce.

"Je to pro mě nevídaná zpráva. Přeji mu co nejrychlejší uzdravení. Je to moje generace, i když je o kousek mladší. Je to jeden ze zpěváků, které mám rád," řekl pro ŽivotvČesku.cz František Janeček s tím, že současná doba je opravdu těžká.

"Tatínek leží ve vážném stavu v nemocnici. Žádné další podrobnosti prozatím nebudeme sdělovat. Dnes čekáme na lékařské konzultace. Fanouškům děkujeme za myšlenky na Dalibora," uvedla pro Blesk.cz zpěvákova dcera Jiřina Anna Jandová.

Aby se stav legendárního »Hurikána« rychle a výrazně zlepšil, popřála kolegyně Kateřina Brožová. "Slyšela jsem o tom. A ať už má cokoliv, tak mu přeji hlavně brzké uzdravení," vzkázala skrz ŽivotvČesku.cz půvabná herečka a zpěvačka svému kolegovi.

Zpěvák se naposledy před fanoušky objevil 5. ledna, kdy na svém facebookovém profilu sdílel video s novoročním poselstvím a zároveň zval na letošní koncerty.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.