Šárka Vaňková ukázala stylové bydlení. V bytě má dokonce hudební studio. Je to moje oáza klidu, přiznala

Zpěvačka Šárka Vaňková
Zpěvačka Šárka Vaňková
Foto: Profimedia
Klára Zaňková | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 1. 2. 2021

Bydlení je důležitou součástí života. V současné době, kdy v Česku panuje koronavirová epidemie a vláda vydala přísná nařízení, kvůli kterým lidé tráví většinu času doma, o to víc. Zpěvačka Šárka Vaňková (33) si vytvořila krásný domov s přítelem Richardem Nálepou (30) a pro ŽivotvČesku.cz ukázala, jak to vypadá u ní doma a také prozradila, kde tráví nejvíce času.

Už je to skoro 17 let, co Šárka Vaňková zazářila v prvním ročníku pěvecké show, kdy ve finále soutěžila s Anetou Langerovou (34). Nakonec získala stříbrné místo a řadu lukrativních pracovních nabídek. Od těch dob prožila spoustu věcí, má za sebou řadu úspěchů a v životě se během dlouhých let hodně posunula a dospěla. Zdá se, že našla konečně i tu pravou lásku a po boku partnera Richarda je opravdu šťastná.

Pár už spolu nějakou dobu bydlí a jejich domov je pro ně místem, kde nachází klid a dokonce mohou i profesionálně tvořit hudbu. "V bytě jsem něco málo přes rok, a miluju to tady. Je to moje oáza klidu. Nejraději trávíme čas v kuchyni. I když je menší, bohatě nám stačí a často se v ní střídáme," řekla Šárka Vaňková pro ŽivotvČesku.cz.

Sice nemá žádný vyhraněný styl, ve kterém by zařizovala a designovala, přesto má některé oblíbené věci, které v bytě musí mít. "Zbožňuju dřevo a útulno. Inspiraci pro design moc nehledám. Nejdůležitější je pro mě energie místa a předmětu. Mám ráda harmonii, květiny a svíčky," prozradila pro ŽivotvČesku.cz sympatická blondýnka, která na podzim loňského roku vydala s přítelem Richardem singl s názvem Blízko.

V bytě mají také menší studio, kde oba pracují na nových projektech a Richard jako hudebník často komponuje.

"Snažíme se, abychom se nerušili se sousedy. Když Ríša skládá, tak převážně se sluchátky a ne v pozdních hodinách. Jsme v celém domě tři ženy a Richard, snažíme se vzájemně stoprocentně respektovat," řekla pro ŽivotvČesku.cz Šárka Vaňková s tím, že jednou by si přála mít rodinný dům.

"Chtěla bych být blízko přírodě, mít zahradu a pejsky. Zatím je pro mě nejdůležitější, s kým jsem, než kde. Co se týká zařízení bytu, je to vlastně tak, že se Richard přistěhoval do hotového. On je minimalista, já potřebuju mít u sebe vzpomínky a předměty, které se mnou putují už několik let," přiznala krásná zpěvačka, která v minulosti bydlela v Bratislavě a nakonec se vrátila do rodných Čech.

Co se týká kutilských schopností jejího přítele, tak se nemusí obávat toho, že by si v domácnosti nezvládl poradit. "Richard si poradí se vším, když je to nutné," dodala Šárka Vaňková pro ŽivotvČesku.cz.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.