Podrobnosti o plastické operaci prsou. Nevím, zda mi s tím nepohnuli, překvapila Natálka Mykytenko

Televizní nevěsta Natálie Mykytenko
Televizní nevěsta Natálie Mykytenko
Foto: Se svolením Natálie Mykytenko
Josef Šťastna | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 4. 2. 2021

Půvabná televizní nevěsta Natálie Mykytenko (23) si na sociálních sítích rychle získala obrovské množství fanoušků. Dívka, která pochází z Ukrajiny, se netají tím, že k mediálnímu úspěchu jí pomohla účast v televizní reality show. Dnes má před sebou novou kariéru, ke které potřebuje dokonalé tělo. Od 17 let snila o plném dekoltu, sen se konečně stal skutečností. "Netuším, zda došlo také k posunutí bradavek," překvapivě sdělila pro ŽivotvČesku.cz sympatická blondýna.

Sebevědomá a okouzlující dívka před vstupem do televizní reality show pracovala jako sestřička v zubní ordinaci. Nyní prozradila, že se chce věnovat duchovním projektům a pomáhat klientům s rozvojem jejich spirituality i energetických zón. A rozhodně chce nabírat další fanoušky na Instagramu a dostávat zakázky jako influencerka.

Natálka Mykytenko se vzbouřila televizním expertům z řad biologů a psychologů a jimi vybraného ženicha Františka Gebra (36) do života pustila jen během natáčení. Od začátku tušila, že jiskra nepřeskočila a vztah nemá šanci. V reálném životě pak potkala mosteckého komunálního politika Marka Hrvolu, ale ani tento vztah nevydržel. Okouzlující blondýnka se chtěla dál zviditelňovat na sociálních sítích, Marek Hrvol chtěl žít bez zájmu fanoušků.

Dívka, která jako teenagerka chtěla dobýt svět modelingu, ale limitovala ji výška, věří, že nového partnera zase brzy najde a že nový muž ji bude brát takovou, jaká je. Žena, kterou okouzlila světla českého šoubyznysu, si nechala před týdnem zvětšit poprsí na velikost číslo 4. Fanoušky zejména zajímalo, zda si též nechala upravit umístění bradavek. "To netuším. Myslím, že ne," uvedla pro ŽivotvČesku.cz a překvapila, že tak zásadní věc neřeší do detailů.

Pro hrdinku show Svatba na první pohled je zásadní, že je spokojená s velikostí nového poprsí. "Jsem rozhodně spokojená. Byla jsem spokojená již dříve, ale teď nemám o sobě žádné pochybnosti a žádné výčitky ohledně svého těla," pochlubila se Natálka Mykytenko pro ŽivotvČesku.cz. Novou fotku zatím fanouškům na svém Instagramu neukázala, čeká, až odezní všechny bolesti a prsa se usadí. Pak se mají zejména muži na co těšit.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.