Drsný muž na pohled, milující otec uvnitř. Alec Baldwin odhalil svou něžnou stránku

Herec Alec Baldwin
Herec Alec Baldwin
Foto: Showpix.cz
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 5. 2. 2021

V začátcích své kariéry byl Alec Baldwin (62) popisován jako jeden z nejpřitažlivějších herců se schopností svést každou ženu, na kterou se jen podíval. Představitel skvělých rolí z filmů Notting Hill, Pearl Harbor nebo Skrytá identita se vždy jevil jako drsný muž, ale s věkem přichází něha. Hlavně s otcovstvím, kvůli kterému by si přál mít více času.

Alec nikdy neměl perfektní vztahy se svou dcerou Ireland s bývalou manželkou Kim Basingerovou, proto více než po slávě prahl po dalších dětech. "Vycházím s ní, ale náš vztah není ideální. Je poznamenaný vším, čím jsme si prošli,“ řekl v rozhovoru pro The Guardian o prvorozené dceři.

Nyní je Alec otcem dalších 5 dětí, které na svět přivedla jeho žena Hilaria. Nejvíc myslí na to, že kvůli nim by chtěl mít víc času. "Jedu v autě, mám chvilku na přemýšlení a říkám si, jak moc bych chtěl, abych tu mohl být déle a strávit s dětmi o to více času,“ svěřil nečekaně něžný Baldwin.

Věk ho v herectví neomezuje, je si ale jistý, že v otcovství je tomu naopak. "Má to své nevýhody, být tak starý. Ale teď jsem tady, teď jsou děti mou prioritou a neustále si kladu otázku, jak s nimi trávit víc času a jakým způsobem ho trávit,“ přiznal herec, který si roli otce užívá víc, než kteroukoliv jinou.

Alec přiznal, že má zvyk, který může jiným připadat podivný, ale on si ho nevyčítá. "K dětem čichám. Jako jiní čichají třeba k chemikáliím. Mé děti jsou voňavé,“ vysvětlil Baldwin a řekl, že z nich cítí lásku a nevinnost.

Herec a jeho manželka si dělají každý den pravidelně ve stejnou dobu čas na péči o děti. "Od pěti odpoledne do sedmi do večera jsme s nimi denně. Koupeme je, krmíme je, mazlíme je, sledujeme s nimi televizi, hrajeme si. Je jich hodně, zní to šíleně, když jich je 5,“ dodal Alec Baldwin, jehož něžnost se ukázala až s příchodem potomků.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.