Mnozí jsou na tom hůře než já, říká hrdinka z dokumentu Katka. Prozradila, z čeho dnes žije

Katka se psem jménem Zodiac
Katka se psem jménem Zodiac
Foto: ŽivotvČesku.cz
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 6. 2. 2021

Hlavní postava dokumentu filmařky Heleny Třeštíkové (71) má nového psa, již třetím rokem žije s partnerem Ivem a užívá si života. "Myslím si, že jsou na tom mnozí hůře než já," řekla na kameru Katka Bradáčová (43) pro ŽivotvČesku.cz s tím, že v současnosti si na obživu vydělává nejčastěji sběrem.

Katka v první části rozhovoru, kterou redakce ŽivotvČesku.cz přinesla v pátek, prozradila, že má nového psa. "Mám nového pejska, jmenuje se Zodiac. Říkám mu ale Zodí. Ten starý Sargon byl chronický útěkář... Je mi po něm pořád smutno," uvedla pro ŽivotvČesku.cz na kameru Katka Bradáčová s tím, že nového psího kamaráda dostala darem.

V současnosti se jí daří celkem dobře a je si vědoma toho, že existují lidé, obzvláště kvůli epidemii koronaviru sužující Česko, kteří se nacházejí v mnohem těžší životní situaci. "Žije se mi na současné poměry dobře, myslím si, že jsou na tom mnozí hůř," zhodnotila své životní období v nelehké době pro ŽivotvČesku.cz hlavní hrdinka známého dokumentu.

Stav v zemi, který je důsledem dlouhodobé koronavirové krize, vnímá asi jako všichni. Onemocnění covid-19 se jí naštěstí vyhnulo a patří v tomto ohledu mezi ty šťastné. "Covid jsem neprodělala. Očkování mě mine," myslí si Katka v souvislosti s otázkou týkající se vakcinace proti viru SARS CoV-2.

Každý den se snaží pracovat na tom, aby vše zvládla. V udržení finanční situace jí pomáhají drobné činnosti, kdy si vydělá aspoň něco málo. "Žiji z toho, co se dá, sběr a podobně," dodala pro ŽivotvČesku.cz.

"

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.