Slávek Boura ukázal neskutečně nádhernou dceru Agátu. Je velmi přemýšlivá, říká hrdý otec

Slávek Boura a Agáta Bourová
Slávek Boura a Agáta Bourová
Foto: Archiv Slávka Boury
Josef Šťastna | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 18. 2. 2021

Moderátor a podnikatel Slávek Boura (56) prozradil, jak vychovává dceru Agátu (20), kterou má s Markétou Mayerovou (53). Hlavním heslem jeho přístupu k životu je volnost. "Zvolil jsem svobodu jedince, tedy i své dcery. Vždy ji budu milovat," uvedl pro ŽivotvČesku.cz muž, jehož proslavila televizní obrazovka zejména v 90. letech.

S kolegyní Markétou Mayerovou, kterou poznal při práci v televizi Nova, byl Slávek Boura ženatý mezi lety 1997 až 2008. Ze vztahu vzešla dcera Agáta, která se narodila v roce 2000. Z malé roztomilé holčičky je dnes úspěšná studentka Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, kde se věnuje výtvarnému oboru.

"Letos bude Agátě 21 let, letí to. Já jsem na ni velmi pyšný. Nedělá žádné průšvihy, žije pro umění. Je velmi přemýšlivá a hodná dcera, co více si přát. Je šikovnou studentkou a pálí jí to," pochlubil se Slávek Boura pro ŽivotvČesku.cz s tím, že na dceru je velmi pyšný.

Při pohledu na okouzlující dvacetiletou ženu plno lidí napadne, zda Slávek Boura musí odhánět nápadníky a zda si na ctitele své dcery pořídil zbrojní pas.

"Vždy jsem o tom přemýšlel, jak to jednou bude. Ale pak jsem zvolil svobodu jedince, tedy i své dcery. Její život je jen jejím životem a já ho míním respektovat, i kdyby ho měla trávit jakýmkoliv způsobem, který si zvolí. Vždy ji budu milovat," dodal pro ŽivotvČesku.cz pyšný otec, který se pochlubil i několika milými snímky právě s pohlednou dcerou.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.