Do 14 let mě vychovávaly chůvy, říká Anna Slováčková. Prozradila, jak se k ní chovaly

Herečka a zpěvačka Anna Slováčková
Herečka a zpěvačka Anna Slováčková
Foto: Nextfoto
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 28. 2. 2021

Anna Slováčková (25) pochází z umělecké rodiny. Jejím otcem je hudebník Felix Slováček (77) a maminkou je herečka Dagmar Patrasová (64). Vztahy s nimi má dokonalé, přesto do jejích 14 let se o ní staraly chůvy. "Rodiče hodně pracovali, takže jiná možnost moc nebyla," ohlédla se za svým dětstvím pohledná herečka a zpěvačka.

Mít slavné rodiče není vždy jednoduché. Přesto Anna Slováčková se s tím uměla vždy vyrovnat a nelituje ničeho. Naopak si našla přednost i v tom, že ji vychovávaly chůvy.

"Rodiče na mě byli přísní, chtěli, abych měla dobré výsledky ve škole. Hodně ale pracovali, takže velké množství času jsem trávila s chůvami. Měla jsem je ráda, chovaly se ke mně hezky, takže jsem je brala jako druhé rodiče," ohlédla se do minulých let pro ŽivotvČesku.cz Anna Slováčková, která prozradila, jaké vlastnosti po rodičích zdědila.

"Po tátovi mám mírného obchodního ducha a přirozený nadhled ve smyslu, že se ze života nehroutím. Po mamce jsem zase citlivější," dodala pro ŽivotvČesku.cz mladá a talentovaná umělkyně, která nedá na své rodiče dopustit ani přes to, že jejich manželství už je oficiální jen na papíře a každý z nich si našel nového partnera. Přesto i přes počáteční neshody k sobě našli cestu a jsou z nich dnes přátelé.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.