Herečka Angelina Jolieová kvůli stresu výrazně zhubla. Americký magazín uvádí, že na 40 kilogramů

Herečka Angelina Jolie (vpravo)
Herečka Angelina Jolie (vpravo)
Foto: Profimedia.cz
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 7. 3. 2021

Angelina Jolieová (45) patřil aještě před deseti lety k nejkrásnějším ženám světa. Události posledních roků ji ale změnily k nepoznání, z kdysi smyslné ženy s božskou postavou je dnes žena výrazně hubené postavy. Zásluhu na tom nese řada stresových faktorů. Podle magazínu Globe, který nedávno zprávu uvedl, herečka váži pouhých 40 kilogramů.

Angelina Jolieová vstoupila do hereckého odvětví jako mladé děvče plné nadějí, snů a ideálů. Obecenstvo okouzlila svými plnými rty a modrýma očima, v nichž by se leckdo utopil. Energie, která z ní tehdy sálala, je už bohužel pryč.

V uplynulých letech herečku sužoval nejen strach z rakoviny prsu, kterou má v rodině a kvůli které preventivně podstoupila mastektomii, ale i trápení související s rozvodem s Bradem Pittem a následná bitva o děti, která ještě neskončila.

V rozhovoru pro francouzský magazín Madame Figaro sama připustila, že se cítí ztracená. "Nevím, co mi osud přichystá, ale vím, že procházím určitou proměnou. Snažím se najít sama sebe, mám pocit, že jsem se trochu ztratila,“ řekla.

Téměř vše špatné přisuzuje rozvodu s Pittem. "Rozvod a jeho odchod považuji za komplikované a bolestivé události. Když jsme se rozešli definitivně, ani jsem se nepoznávala. Byla jsem hluboce raněná a prožívala jsem velký smutek,“ přiznala.

Pro děti se snažila z rozvodu vytěžit to dobré. "Podávám jim to jako životní lekci. Možnost k novým začátkům a možnost se i přes všechno zlé radovat. Sama radost znovu objevuji,“ řekla Angelina.

Podle tvrzení magazínu Globe váží Angelina pouhých 40 kilogramů, o své váze ale mluvit odmítá. Zdroj z jejího okolí potvrdil, že se na hmotnosti kdysi smyslné herečky podepsal stres z rozvodu a boje o děti a že doufá, že se vrátí ke svému zdravějšímu já hned, jak to bude vzhledem k okolnostem možné.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.