Pepa z kulinářské show opatrně hubne. Dole má 31 kg. Prozradil, co zabírá v boji s váhou

Soutěžící MasterChef Česko 2020, divácky oblíbený Pepa Nemrava
Soutěžící MasterChef Česko 2020, divácky oblíbený Pepa Nemrava
Foto: se svolením TV Nova
Eliška Reiglová | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 11. 3. 2021

Pepa Nemrava v soutěži pro amatérské kuchaře dokázal v roce 2020, že je výborný kuchařem. Podobná příležitost mu o rok dříve unikla mezi prsty, když se nedostal do TOP 16. Mezitím dokázal zhubnout neuvěřitelných 46 kilogramů a v nové řadě se ukázal jako nový člověk. Nyní se do hubnutí pustil znovu, ale nechce nic přehánět. "Kuchař má být pořádný, aby bylo vidět, že má to jídlo dobré," řekl sympatický kuchař pro ŽivotvČesku.cz.

Kulinářská soutěž MasterChef Česko 2020 představila celou řadu talentovaných kuchařů. Mezi nimi byl i divácky oblíbený Pepa Nemrava, který přišel štěstí zkusit podruhé. Mezi řadami zhubnul neuvěřitelných 46 kilogramů a nyní se do hubnutí pustil znovu, ne však radikálně. "Přísnou dietu nechci, to už mám všechno za sebou, teď už chci prostě jenom zhubnout," řekl úspěšný účastník gastronomické show pro ŽivotvČesku.cz.

Pepa Nemrava dává na své sociální sítě snímky jídel, které lahodí už i pouhému oku a se svými příznivci se dělí o recepty. "Hubnout chci hlavně pohybovou aktivitou, protože jídelníček, vzhledem k tomu, co dávám na Instagram, tomu asi moc neodpovídá. U mě to jídlo moc nejde, ale snažím se," prozradil pro ŽivotvČesku.cz odhodlaný kuchař.

Kvůli pandemii koronaviru jsou zavřené posilovny i venkovní sportoviště, Pepa Nemrava má ale k pohybu odhodlání, i když připouští, že přimět se k němu není vždy lehké. "Jdu na to tak, že se snažím jíst zdravě, ale hlavně se snažím hýbat, především běhat, trošku cvičit, což je kvůli zavřeným posilovnám složité a já se doma nedokopu. Ale teď mám možnost díky počasí chodit hodně do lesa a tak," vysvětlil sympatický finalista kulinářské soutěže pro ŽivotvČesku.cz svou taktiku.

Shazování kilogramů není pro účastníka reality show o vaření ničím novým, aktuálně chce zhubnout jen to, co nabral po předešlém úbytku. "Já mám za sebou spoustu proměn. Hubnu celý život, pak to vždycky naberu. Teď se držím, zhubnul jsem 46 kilogramů a pak jsem asi 15 nabral, ale snažím se to dostat zpátky dolů," uvedl pro ŽivotvČesku.cz Pepa Nemrava.

Milovník jídla se svěřil, že jeho aktuální hmotnost je 118 kilogramů. Je odhodlaný zhubnout, ale určitě to nechce přehánět. "Teď mám cíl nějakých 105 kilogramů, nebo do metráku určitě. Když mám míň než metrák, tak už mi to nevyhovuje, už se necítím úplně dobře. Nebyl bych zajímavý a hlavně by mi to uškodilo jako kuchaři, protože kuchař má být pořádný, aby bylo vidět, že má to jídlo dobré," doplnil fenomenální kuchař se smíchem pro ŽivotvČesku.cz.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.