Děti Williama a Kate napsaly dojemné dopisy princezně Dianě. Tatínkovi chybíš, vzkázaly zesnulé babičce

Princ William a Kate Middletonová s dětmi
Princ William a Kate Middletonová s dětmi
Foto: Profimedia.cz
Eliška Reiglová | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 15. 3. 2021

Kate Middletonová (39) a princ William (38) se na svých oficiálních stránkách na Instagramu s fanoušky podělili o dopisy, které jejich děti napsaly u příležitosti tamního dne matek zesnulé princezně Dianě. Jejich babička, matka Williama, zemřela ve věku 36 let po tragické autonehodě. George (7), Charlotte (5) a Louis (2) vytvořili přáníčka, ve kterých dali najevo, že na Dianu myslí, i když ji nikdy nepoznali. Vyjádřili jí lásku a princezna poznamenala, že tatínkovi jeho máma moc chybí.

Ve Velké Británii byl v neděli Den matek a děti prince Williama a Kate Middletonové nezapomněli ani na maminku jejich tatínka. Princeznu Dianu nestihly samy poznat, ale v krátkých dopisech jí vyjádřily lásku a daly najevo, že na ni myslí.

Vzkazy zveřejnila samotná královská rodina na oficiálním instagramovém profilu. Malý princ Louis, kterému jsou teprve dva roky, nakreslil babičce srdíčko a přidal k němu samolepky. Charlotte a George pak ke svým obrázkům připsali i svá slova.

"Drahá babi Diano, přeji ti šťastný Den matek. Mám tě moc rád a pořád na tebe myslím. Posílám lásku," napsal ve svém vzkazu pro zesnulou princeznu rozkošný princ George.

Princezna Charlotte nezapomněla zmínit svého otce. "Drahá babičko Diano, na Den matek na tebe myslím. Mám tě moc ráda a tatínkovi chybíš," napsala prostřední ratolest Williama a Kate.

Psaní přáníček pro Dianu je tradicí, kterou Kate Middletonová a William zavedli pro každý rok na tento speciální den. Ačkoliv se do Diany rukou bohužel už nikdy nedostanou, prince Williama potěší a dojmou.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.