Mladá žena si objednala v restauraci jídlo s sebou. Po jeho rozbalení na ni čekal zvláštní vzkaz

Ilustrační snímek
Ilustrační snímek
Foto: Pixabay
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 20. 3. 2021

Zcela netradiční zážitek má za sebou žena jménem Emma z Velké Británie. Poté co si o objednala v restauraci jídlo a nechala si ho zabalit s sebou, netušila, co v něm najde. Když se do zakoupených těstovin se sýrem chtěla pustit, narazila na vzkaz, který vyhodnotila jako agresivní.

Žena se rozhodla se svým zážitkem podělit prostřednictvím videa na sociální síti. A to zejména v souvislosti se vzkazem, který ji zaskočil. Na něm bylo uvedeno: "Vaše falešné řasy na pravé straně padají…". Podle konzumentky pokrmu a autorky videa šlo o pasivně agresivní vzkaz, který ji adresoval zaměstnanec restaurace.

@emmaculate__

happy anniversary to the time an employee utilized a passive aggressive post-it to inform me of my wonky eyelash...thank you.. i think ##fyp ##fypシ

♬ original sound - emma 🤧

Řada jejích fanoušků, kteří se k videu vyjádřili, jsou opačného názoru. Více méně došli k závěru, že vzkaz je pozitivní. "To není pasivně agresivní. To je tak laskavé a diskrétní," uvedla jedna ze sledujících Emmy k videu. "Třeba jim to bylo trochu trapné a báli se ti to říct," uvedl jiný fanoušek.

Emma nakonec s názory souhlasila a otočila, že nakonec to zaměstnanec myslel dobře. "Domnívám se, že se jen někdo snažil být milý a byl příliš plachý, než aby mi to řekl přímo," dodala Emma k netradičnímu zážitku.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.