Dceru hlídá moje máma, říká Berenika Kohoutová a prozradila, který projekt ji dostal z izolace

Herečka a zpěvačka Berenika Kohoutová
Herečka a zpěvačka Berenika Kohoutová
Foto: Nextfoto
Josef Šťastna | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 21. 3. 2021

Herečka, spisovatelka a zpěvačka Berenika Kohoutová (30) patří k lidem, kteří umí skloubit náročnou práci i péči o malé dítě. Talentovaná žena prozradila, proč se tolik těšila na nový hudební projekt i to, kdo s roční dcerou nejvíce pomáhá. "Velkou oporou mi je moje máma," řekla Berenika Kohoutová pro ŽivotvČesku.cz.

Talentovaná Berenika Kohoutová nezastírá, že už potřebovala mezi lidi, proto s radostí kývla na účinkování v televizní hudební show. Koronavirová epidemie a omezení mezilidských kontaktů je už velmi dlouhé a uvědomuje si to i ten, kdo má velkou rodinu.

"Těšila jsem se nejvíce na nějaký sociální kontakt. Je to vlastně vtipné, na co se už v této době člověk začíná těšit. Říkala jsem si, že jít do práce bude šance jít mezi hodně lidí beztrestně, protože je to prostě práce. Při natáčení je vždy zábava, na to jsem se také hodně těšila," řekla pro ŽivotvČesku.cz o vystupování v kostýmové show Tvoje tvář má známý hlas.

Roční dceru nemusela brát na natáčení a svěřila ji babičce. Její partner Kryštof si totiž z domova udělal kancelář. "Partner je doma na home office, ale má hodně práce. Naplno hlídat nemůže. O dceru při natáčení Tváře se tak starala moje máma, která je nám velkou oporou, ráda hlídá, ráda si Lolu bere, je to opravdu obrovská pomoc," pochválila spisovatelku a pyšnou babičku Irenu Obermannovou (58).

Berenika Kohoutová také prozradila, které světové interprety považuje za největší výzvu a není si jistá, zda by je dokázala napodobit, aniž by týden dopředu propadala depresím.

"Nejvíce jsem se vždy bála Jacksona a Beyoncé, oba dva jsou totální výzva. Myslím, že ve finále by mě to asi oboje bavilo, ale i v minulosti jsem se opravdu bála, aby na mě nepadli. Na Beyoncé mě stresoval tanec a její hodně specifický hlas. Ona je navíc skvěle pohybově nadaná, je to prostě bohyně, která to všechno zvládá levou zadní. Ti interpreti mají výhodu, že točí klip a tanec zvlášť. Choreografii do klipu pak trénují třeba tři měsíce, my na to máme necelý týden a musíme zpěv i tanec zvládnout dohromady. Z toho bych prostě byla ve stresu. A Michael Jackson má specifické pohyby, které zná každý. Takže když to uděláte jenom trošku špatně, tak to každý vidí," dodala pro ŽivotvČesku.cz Berenika Kohoutová.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.