Televizní ženich Radek má novou lásku. Pár lidí má problém s věkovým rozdílem, říká o krásné přítelkyni

Simona Míková a Radek Stöber
Simona Míková a Radek Stöber
Foto: se svolením TV Nova
Eliška Reiglová | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 11. 5. 2021

Sympatický Radek Stöber (33) na sebe výrazně upozornil jako televizní ženich v populární reality show. Divákům od počátku imponovala jeho citlivost, kterou se nebál projevit. S nevěstou Simonou Míkovou (30) ho sice šťastný konec nečekal, ale několik měsíců po natáčení je už spokojený v jiném vztahu. S Klárou (19) už dokonce i bydlí a až na drobnosti si pár nemá na co stěžovat. "Přeci jen, když žijete s někým v jedné domácnosti, tak se občas najdou drobné spory ohledně toho, jak by to mělo fungovat. Ale jinak jsme šťastní," přiblížil Radek své soukromí pro ŽivotvČesku.cz.

Z celé experimentální reality show, v níž účastníkům lásku hledala věda, byli Radek se Simonou jediní, kteří se na konci rozhodli definitivně rozdělit své cesty. Mohlo se zdát, že televizní ženich na lásku alespoň na nějakou dobu zanevře, paradoxně až po natáčení se mu ale podařilo potkat tu pravou, se kterou je nyní šťastný. Radka diváci poznali jako kurýra, práci ale změnil. "Daří se mi dobře, nebo spíš výborně. Už nejsem kurýr, teď v jedné firmě pracuji s brýlemi na virtuální realitu. Mám přítelkyni a žijeme spolu, takže spokojenost," řekl Radek Stöber pro ŽivotvČesku.cz, jak se mu vede v současné době.

Přítelkyně Radka se jmenuje Klára a je jí 19 let. Nad vztahem se občas objeví nějaký mráček, ale jinak si pár nemá na co stěžovat. "Přeci jen, když žijete s někým v jedné domácnosti, tak se občas najdou drobné spory ohledně toho, jak by to mělo fungovat. Ale jinak jsme šťastní. Pár lidí asi má problém s věkovým rozdílem, mezi námi je 13 let, ale vzhledem k tomu, že jí teď bude 20 a mně je 33, mi to nepřijde tak hrozné," uvedl Radek pro ŽivotvČesku.cz a přiznal, že se našli lidé, kteří věkový rozdíl mezi ním a Klárou negativně komentovali.

Svatební pořad sice Radkovi nepřinesl lásku na celý život, ale něco pozitivního díky němu přeci jen získal. "S Reném (další ženich, pozn. red.,) jsme si hodně padli do noty. Až jsme se oba dva shodli na tom, že i kdyby nic jiného, tak to, že jsme se my dva mohli v té show potkat, bylo super. Dělali jsme si legraci, že nám ten pořad měl najít manželky, ale našel nám chlapskou sounáležitost. Jinak jsme se jednou viděli s Františkem, občas jsem někomu napsal, ale s ostatními jsem se neviděl," prozradil Radek Stöber pro ŽivotvČesku.cz, zda je v kontaktu s ostatními účastníky.

Popularita, kterou Radkovi show přinesla, už není tak velká jako během vysílání. "Občas se mi ještě stane, že mě někdo někde pozná, třeba to ani nekomentuje, ale je to vidět. Většinou nevím, co na to říct a dělám si srandu, že to nejsem já, ale jsem tomu týpkovi z televize jen podobný. Hodně se ozývají lidé, kteří se mnou chodili třeba na základku, píšou mi, že mi fandili a podobně. Dnes se mi zrovna stalo, že kolem mě šla paní a řekla, že mě zná z televize. Občas se mi to stane. Vím, že po Simče chtějí lidé podepsané fotky, ale to po mně ne," doplnil pro ŽivotvČesku.cz televizní ženich.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.