Carol z Kroku za krokem ukázala krásnou vnučku. Suzanne Somersová má v rodině neuvěřitelnou kopii

Herečka Suzanne Somersová
Herečka Suzanne Somersová
Foto: Profimedia
Eliška Reiglová | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 19. 5. 2021

Herečka Suzanne Somersová (74), která se nejvíce proslavila jako Carol v seriálu Krok za krokem, je i ve svém věku neuvěřitelně atraktivní ženou. Krása jí s největší pravděpodobností koluje v genech, důkazem je její vnučka Camelia (25), která se navíc vydala ve stopách babičky a sama je herečkou. Podoba mezi nimi je nepopiratelná.

Suzanne Somersová se na sociálních sítích pochlubila vnučkou, která jako by jí z oka vypadla. Camelia Somersová se po vzoru babičky stala herečkou a do vínku po ní dostala blond kadeře a výstavní postavu. Suzanne je navíc vnučce velkou oporou a vzorem.

"Myslím si, že mé povolání je hodně ovlivněné tím, že jsem vyrůstala v rodině, která má k zábavě blízko. Babička mi také řekla, že pokud chci být herečka, mám se vykašlat na studium dramatu a prostě jít rovnou hrát," řekla Camelia pro magazín Voyage LA.

Camelia doufá, že se jí podaří změnit televizní průmysl. "Ženy jsou často obsazované podle toho, jak vypadají, ne podle svých schopností. Já bych musela hrát jen nevinné a hloupé postavy, nebo naopak mrchy. To já nechci a doufám, že mou snahu a talent někdo ocení i bez ohledu na vzhled," vysvětlila mladá herečka.

Podle vnučky Suzanne Somersové je jediná rada, o kterou by se mohla s budoucími kolegyněmi podělit. "Tohle mi řekla babička a já její rozum předám dál. Najděte na sobě něco, díky čemu budete mít větší sebevědomí a neustále to zlepšujte. Vzhled je až vedlejší, pracujte na tom, co máte uvnitř, co můžete nabídnout kromě obličeje a těla," poradila dívkám blond kráska.

Camelia Somersová se v herectví zatím jen prosazuje, získala jedinou významnou roli, a to v nové verzi seriálu Báječní a bohatí, kde v letech 2015 až 2020 hrála Charlotte. K příležitostem se nechce dostávat přes slavnější babičku a věří, že na jejím kontě brzy přibudou další role.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.