Televizní nevěsta Štěpánka Hadenová má nového přítele. Známe se týden a beru si ho na dovolenou, říká

Štěpánka Hadenová a Pavel Dlesk
Štěpánka Hadenová a Pavel Dlesk
Foto: Se svolením TV Nova
Josef Šťastna | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 29. 5. 2021

Potetovaná Štěpánka Hadenová (32) rozhodně patřila mezi nejvýraznější postavy svatební reality show. Asi půl roku to vypadalo, že vztah s Pavlem Dleskem (38) se podaří přenést i do reálného života, letos na jaře ale přišel rozchod. "Teď mám nového přítele, známe se týden a jedeme spolu do Řecka," prozradila rázná žena pro ŽivotvČesku.cz.

Štěpánka Hadenová původně plánovala dovolenou s kamarádkou a u moře si hlavně chtěla odpočinout od českého stresu a koronavirových opatření. Kamarádku ale nakonec nahradil nový muž.

"Je pravda, že mám nového chlapa, ale je to hodně v začátku, známe se teprve týden. Nyní nás čeká společná dovolená na Rhodosu v Řecku. Odjíždíme už v neděli a uvidíme, kam vztah posuneme. Společné fotky zatím ukazovat nechci, počkám, jak dovolená dopadne," prozradila pro ŽivotvČesku.cz televizní nevěsta, která sympatického Pavla Dleska opustila, protože byl moc usedlý, zatímco ona si ráda vychutnává život plnými doušky.

V Řecku u moře se bude také chlubit novým tetováním, které jí ale bude komplikovat proces opalování. "Nad prsa jsem si nechala vytetovat srdce a mozek. Říkala jsem si, že lidé se často rozhodují více rozumem než srdcem, takže budu nosit na těle takové vyvažování při lidském rozhodování. Je sice pravda, že nové tetování budu mít kvůli slunci překryté speciální folií, ale už sem zase chtěla novou ozdobu na kůži. Na dovolenou si vezu nové plavky a tetování v nich hezky vynikne," dodala se smíchem pro ŽivotvČesku.cz.

Štěpánka se tak vrací na místo činu. Právě s televizním ženichem Pavlem je svatební cesta zavála do Řecka. "Teď tu budu bez televizního štábu, tak budu mít více času i soukromí," přiznala Štěpánka Hadenová.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.