Už ví, co to bude. Petr Suchoň se brzy stane otcem a prozradil, jestli to bude holčička, nebo kluk

Moderátor Petr Suchoň
Moderátor Petr Suchoň
Foto: Nextfoto
Eliška Reiglová | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 22. 6. 2021

Moderátor Petr Suchoň (37) na začátku června oznámil, že jeho manželka Klára Koukalová (39) čeká miminko a brzy se stane poprvé otcem. Nyní se podělil o další radostnou zprávu - manželé se dozvěděli, zda čekají chlapečka či holčičku. "Bude to muž," svěřil bývalý zprávař fanouškům. "Pocity jsou senzační. Mám už věk na to být tátou," řekl Petr Suchoň před časem pro ŽivotvČesku.cz.

Petr Suchoň oznámil radostnou novinku. Jeho manželka, bývalá tenistka Klára Koukalová, přivede na svět chlapečka. Zpráva přišla jen tři týdny poté, co moderátor oznámil, že se stane otcem. "Bude to muž," napsal nadšený Suchoň na Instagram k fotografii, na které společně s nastávající maminkou drží chlapecké oblečky.

Pro oblíbeného moderátora je těhotenství manželky nesmírně šťastným obdobím. "Pocity jsou senzační. Mám už věk na to být tátou, manželka také, takže si to užíváme. Ale přiznám se, že jdeme do neznáma," řekl Petr Suchoň pro ŽivotvČesku.cz krátce poté, co oznámil, že čeká miminko.

Na roli tatínka se Petr Suchoň těší, děti miluje. "Kdo zná můj vztah s mým synovcem, tak ví, že jsem rodinný typ. Takže se hodně těším, navíc máme tři pejsky, takže to je taková předpříprava," vysvětlil oblíbený moderátor, který nedávno skončil na nejúspěšnější tuzemské komerční stanici.

Tomu, že je manželka Klára těhotná, přizpůsobil bývalý zprávař i plány na léto. "Všechny plány se týkají skutečnosti, že je manželka v očekávání. Takže teď řešíme zařizování dětského pokojíčku, nakupování oblečení a výbavičky - všechno se nyní točí kolem plánovaného příchodu miminka. Nejsou to povinnosti, ale radosti. Ale přiznám se, že by mě nikdy nenapadlo, že je toho pro takové malé »škvrně« potřeba tolik (směje se)," dodal Petr Suchoň pro ŽivotvČesku.cz.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.