Richard Krajčo s manželkou vyvedli své tři děti do společnosti. Muzikant se může pyšnit krásnou rodinou

Richard Krajčo s rodinou
Richard Krajčo s rodinou
Foto: Nextfoto
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 24. 7. 2021

I když v novém snímku, který zamířil do kin, nemá hlavní roli, přesto se na premiéře ukázal. Richard Krajčo (44) s pohlednou manželkou Karin Babinskou (47) se ukázali poprvé ve společnosti se svými třemi dětmi. "Tento film může změnit pohled na psí svět," řekl pro ŽivotvĆesku.cz muzikant a herec ke snímku s názvem Gump.

Původně na premiéru snímku Richard Krajčo nechtěl přijít, protože nemá tak významnou roli, že by měl být nutně na červeném koberci. Nakonec se ale nechal od lidí z produkce přesvědčit a na premiéru, tedy i červený koberec, vzal celou svou rodinu. "Jsme jen na chvíli, pak odjíždíme zase mimo Prahu," vysvětlil hudebník pro ŽivotvČesku.cz s tím, že natáčení si užil.

Natáčení se čtyřnohým kamarádem mu bylo blízké. Důvodem je, že doma s manželkou mají tři psy. "Tento film může změnit pohled na psí svět, na jejich lásku k lidem. Někteří lidé by se díky tomu mohli začít chovat jinak, lépe," dodal pro ŽivotvČesku.cz uznávaný hudebník.

Snímek Gump představuje pro Krajča první snímek, ve kterém si zahrál po boku své manželky, ale druhý snímek, na kterém spolupracovali.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.