Bohuš Matuš se už stěhuje do nového bydlení. Máme tam nové postele, do baráčku se těšíme, svěřil zpěvák

Bohuš Matuš se stěhuje
Bohuš Matuš se stěhuje
Foto: Se svolením Bohuše Matuše
Eliška Reiglová | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 28. 8. 2021

Zpěvák Bohuš Matuš (48) se s manželkou Lucií (18) a dcerkou Natálkou stěhuje do lepšího bydlení. Opouští byt, který jim už neposkytoval potřebné zázemí, a přesouvají se do domečku se zahradou. Ten se navíc nachází jen kousek od místa, kde rodina bydlela dosud. Uplynulý týden byl tak pro zpěváka hektický. "Máme toho hodně, celý týden jsem jezdil, stěhujeme, balíme. Snad brzy bude větší klid," řekl Bohuš Matuš pro ŽivotvČesku.cz a prozradil, kdo mu při stěhování poskytl potřebnou pomoc.

"Stěhujeme se do domečku se zahrádkou. Našli jsme si krásnou nemovitost v Dolních Chabrech, což je kousek od místa, kde bydlíme nyní. Je to tam opravdu hezké a hlavně budeme mít svůj klid," řekl Bohuš Matuš pro ŽivotvČesku.cz v polovině srpna, kdy stěhování bylo zatím jen ve fázi příprav. Nyní už se i s manželkou a dcerou mohou radovat z nového bydlení.

Stěhování je náročný proces, smlouva už je ale podepsaná a zpěvák si tak brzy bude moci oddechnout. "Máme toho hodně, celý týden jsem jezdil, stěhujeme, balíme. Snad brzy bude větší klid. Už jsme podepsali smlouvu a do baráčku se moc těšíme. Snad nepřijde nic šíleného, ale nemělo by," svěřil Bohuš Matuš pro ŽivotvČesku.cz, jak přesun z bytu do domečku probíhá.

"Máme tam nové postele, skříně, už mám i klíče. Máme stejné stěhováky, které měl Karel Gott - všechno nám krásně zabalili a připravili," prozradil pro ŽivotvČesku.cz zpěvák, který k nedávným narozeninám dostal od své manželky nejnovější herní konzoli a těší se, až si na ní v novém bydlení s klidem něco zahraje.

Pro Bohuše Matuše je nové bydlení jen bonusem k rodině, která je pro něj vším. "Lucinka mi hodně pomohla. Já jsem hodně zaneprázděný kvůli vystoupením. Musím říct, že manželka mi dost pomohla, i přesto, že se plně stará o dceru," dodal nadšeně pro ŽivotvČesku.cz muž, který po sporech se sousedem kvůli zpěvu bude mít konečně brzy prostor zpívat tak, jak se mu zachce.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.