Soukromé snímky ze svatby ministra Adama Vojtěcha. Takhle zářil štěstím, když si bral krásnou Olgu a řekli si své ano

Olga Vojtěchová s manželem
Olga Vojtěchová s manželem
Foto: Poskytnuto Olgou Vojtěchovou / Foto s vědomím R. Fojtíka
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 6. 9. 2021

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (34) je už více než rok ve svazku manželském. Přesně 19. října 2019 si vzal půvabnou učitelku a bývalou studentskou missku Olgu (37), která mu je absolutní oporou. "My už jsme spolu byli několik let před svatbou. Takže určitě si druhé výročí od svatby připomeneme," řekl pro ŽivotvČesku.cz charismatický šéf rezortu zdravotnictví. Redakce získala exkluzivní snímky z velkého dne politika.

Manželé do toho praštili po sedmi letech vztahu. Brali se v novorománské kapli Korunování Panny Marie v Niměřicích. Svatbu měli nádhernou a přihlížela jí necelá stovka pozvaných hostů. Olga Vojtěchová připomínala princeznu, na ministrovi bylo vidět, že je šťastný, protože našel osudovou ženu.

"Ten den byl naprosto perfektní, počasí bylo nádherné a pocit, že jste obklopeni rodinou a přáteli, kteří vám přejí štěstí, je nepopsatelný. Svatba pro nás nebyl jen papír a party, ale významný krok. Jsme v tomhle s mužem dost konzervativní," ohlédla se Olga Vojtěchová pro ŽivotvČesku.cz za dnem, kdy si v resortu Niměřice s dnes už manželem řekli své »Ano«.

Oba manželé aktuálně upírají své myšlenky k rodinnému životu. Adam Vojtěch se netají tím, že po volbách chce opustit politiku a vynahradit svou časovou vytíženost manželce. "Plánuji se po volbách z aktivní politiky stáhnout a věnovat se rodině," otevřeně řekl nedávno pro ŽivotvČesku.cz.

Jeho rozhodnutí manželka vítá a těší se na další životní etapu. "Letošní volby již nedočkavě vyhlížím… Když se manžel vracel do funkce, zněla tak naše dohoda, takže nejde o nic překvapivého. Zároveň je jasné, že sestavování nové vlády bude ještě chvíli trvat, takže říjen je spíše orientační," dodala krásná manželka ministra zdravotnictví, která se těší, že společně oslaví druhé výročí od svatby.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.