Levný recept, který pohladí chuťové buňky: Vepřová játra na grilu zakapaná bílým vínem
Vepřová játra na grilu
Publikováno: 29. 6. 2020
Sháníte třeba na internetu jednoduchý a rychlý recept, který je pro opravdové fajnšmekry? Co třeba vepřová játra zakápnutá bílým vínem? Určitě uznáte, že tento pokrm může být opravdová lahůdka za pár kaček.
Reklama:
Suroviny: 600 g vepřových jater, kmín, 200 ml suchého bílého vína, sůl, pepř
Postup:
Vepřová játra očistěte a nakrájejte na kusy široké přibližně 1,5 cm. Játra opepřete a okořeňte nahrubo namletým kmínem. Vložte je na gril, zakapejte bílým vínem a grilujte dozlatova ze všech stran, asi 6
minut. Játra osolte až po ogrilování. Podávejte s bramborami nebo rýží.
Reklama:
Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.
Reklama:
Reklama: