Tajemství hubnutí Jana Punčocháře. Nijak se neomezuji, říká

Jan Punčochář
Jan Punčochář
Foto: Nextfoto
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 21. 5. 2024

Fenomenální kuchtík Jan Punčochář se před pár dny pochlubil na sociální síti obrovskou proměnou. Za poslední půlrok se mu podařilo shodit patnáct kilogramů. Ke své aktuální fotografii, kde je skutečně štíhlý jako lunt, dal pro srovnání snímek starý deset let, kde je o 36 kilogramů těžší. Redakce ŽivotvČesku.cz známého gastro mága oslovila s dotazem, jaké konkrétní kroky vedly k jeho radikální proměně. "Cvičím šestkrát týdně," odpověděl porotce oblíbené gastro show. Kromě pohybu ale Jan Punčochář začal více přemýšlet nad tím, co jí.

Sympatický kuchtík se snažil za poslední roky zhubnout již několikrát. Vždy měl takzvaně hubenější i tučnější období. Nyní se ale předvedl v dokonalé formě. Nejen že za posledních šest měsíců shodil patnáct kilogramů, fyzická proměna ho i výrazně omladila.

Pro srovnání umístil na sociální síti Instagram vedle sebe dvě fotografie –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ k té aktuální připojil fotku z doby, kdy byl sice o deset let mladší, ale o desítky kilogramů těžší. Konkrétně 36 kilo dělí obě dvě fotografie, na kterých je znát obrovský progres. Nyní se Punčochář pyšní 89 kilogramy.

Redakce ŽivotvČesku.cz se známého šéfkuchaře dotázala, jaký recept na hubnutí mu v posledních měsících fungoval. "Šestkrát týdně se hýbu, kombinuju běh, thajský box a tenis, nic víc pro to nedělám. Jen tedy nejím úplné blbosti, jím zdravější věci," sdělil jeden z trojice oblíbených porotců televizní gastro soutěže s tím, že žádná velká omezení v jídle nemá.

Před nedávnem Jan Punčochář pro ŽivotvČesku.cz uvedl, že se mu také osvědčil přerušovaný půst. Tuto hubnoucí metodu si oblíbila za poslední dobu spousta lidí. Populární kuchař nyní popsal, jak funguje v jeho podání. "Jím až od dvanácti hodin do osmi, takže nesnídám. Pak následuje lehký oběd, svačina a večeře. Nic víc," uzavřel vyhlášený gastro mág.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.