Tereza Brodská má za sebou druhou operaci. Herečka promluvila z nemocnice

Tereza Brodská
Tereza Brodská
Foto: Profimedia
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 17. 11. 2022

Herečka s velkým osobním kouzlem Tereza Brodská (54) podstoupila letos už druhou náročnou operaci, která nešla dál odkládat. Obavy, že nastanou komplikace, u ní převládly, a to správně - putovala na operační sál. Měla velké štěstí. "Letos to je druhá operace. Tentokrát to byl žlučník," uvedla pro ŽivotvČesku.cz velmi populární umělkyně, která první zákrok podstoupila letos v únoru.

Nejméně rok se herečka trápila se zánětem tlustého střeva, který má název divertikulitida. Došlo to tak daleko, že kvůli výkonu operace musela v úvodu roku přerušit práci na několika seriálech. Operaci podstoupila 24. února. Následně se na plac vrátila, jenže zdraví jí vystavilo další stopku. A to krátce poté, co dotočila velký seriál.

"Letos toho na mě bylo už hodně. Nejprve operace tlustého střeva, kdy jsem ležela osm dní na JIP a pak rekonvalescence probíhala šest týdnů doma. A teď žlučník. Kdy jsem s Terezou Kopáčovou dotočila velký seriál, který se jmenuje Smysl pro tumor, takže to nebylo úplně jednoduché natáčení, trvalo asi pět měsíců. Naštěstí žlučník nezlobil a vydržel, ale hned poté jsem se objednala a moc děkuji profesoru Zavoralovi a docentu Bělinovi z Ústřední vojenské nemocnice, protože nebýt jich, trápila bych se dál," uvedla pro ŽivotvČesku.cz charismatická Tereza Brodská, kterou zdravotní obtíže trápily velmi dlouho.

Divácky oblíbená herečka o tom, že operace byla úspěšná, informovala své fanoušky na sociální síti. "Jsem ráda, že to mám za sebou, tak snad zdraví dá chvíli pokoj a bude vše zase fajn," dodala pro ŽivotvČesku.cz optimisticky dcera slavného hereckého dua Jany Brejchové (82) a Vlastimila Brodského (†81), která po rodičích zdědila mimořádnou dávku talentu.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.