Nastává úplněk ve znamení Berana. Značná ohnivá energie se může projevit v oblasti zubů, očí a srdce, říká vědma

Ilustrační snímek
Ilustrační snímek
Foto: Pixabay
Klára Zaňková | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 20. 10. 2021

Úplněk může pro některé citlivé jedince znamenat nepříjemné projevy, které jsou v době jeho působení často intenzivní. Ale není spojený pouze s negativními vlivy, přinést může i dobré věci. Numeroložka Lenka Suchardová pro ŽivotvČesku.cz objasnila, co lze tentokrát očekávat – ať už se jedná o to dobré, nebo »zlé«. "Vyhoďte z hlavy nějaké mylné představy, včetně té, kvůli které si myslíte, že nejste pro nikoho užiteční nebo že vám nikdo nerozumí. S ráznou a rozhodnou silou dnes můžete přestat kouřit anebo začít sportovat nebo se zdravěji stravovat. V peněžence i na kontě se vyhněte průvanu kvůli neodolatelnému leč slepému rozhazování. Riskujete tím vážné ohrožení své materiální situace," upozornila.

Podle lunárního kalendáře připadá na středu 20. října další úplněk, dva týdny po novoluní. Ten nastane přesně v 16 hodin a 56 minut a existuje hned několik činností, kterým by se lidé měli vyhnout – obzvláště pak citliví jedinci, pro které jsou sebemenší změny důvodem ke špatnému spánku, neklidu, nervozitě a rostoucímu stresu.

"Nejen kvalitní a silná čísla, ale i úplněk ve znamení Berana ovlivní vaši horní část těla, především hlavu a vnímání vašeho Já, ega, významu a viditelnosti. Značná ohnivá energie se může projevit v oblasti zubů, očí a srdce. To neznamená, že vás musí bolet, i když i toto se může v hraničním případě stát. Dnešek vám může pomoci v tom, abyste svou sílu dále nevedli k destrukci, ale probudili vůli k žití, práci i radosti. Vyhoďte z hlavy nějaké mylné představy, včetně té, kvůli které si myslíte, že nejste pro nikoho užiteční nebo že vám nikdo nerozumí. Díky zvýšenému nadšení a sebemotivaci pak učiníte značné pokroky v profesi i životě. Nejste však nezničitelní, proto se nesnažte dosáhnout toho, co je zjevně nad vaše možnosti. Zůstaňte rozumně skromní, abyste svým rychlým a nadsazeným jednáním zbytečně nepřišli o elán, peníze, čest nebo místo," vyjádřila se Lenka Suchardová pro ŽivotvČesku.cz.

Větší opatrnost je podle jejích slov třeba v oblasti financí. "V peněžence i na kontě se vyhněte průvanu kvůli neodolatelnému leč slepému rozhazování. Riskujete tím vážné ohrožení své materiální situace. Buďte také opatrní na nástrahy, kterými se to hemží. Dokážete-li zastavit sebe i čas a nenecháte se zatlačit do kouta, pak prohlédnete past, do které byste se mohli dostat," upozornila pro ŽivotvČesku.cz numeroložka a zkušená vědma, jak zbytečně nepřijít o peníze.

Kombinace čísel a hvězd pak přinese výhody v lásce, kdy by člověk neměl vztahy příliš dramatizovat a dát průchod vášním tam, kde to bude mít význam. "Podnikněte tisíce opatření, aby vaše síla svádění a vtipné komunikace dosáhla maximálního bodu a očarovali jste tak svého partnera nebo nově vyhlédnutý protějšek, ale i celou společnost. Pokud se necítíte dobře, zjistěte, jestli je to kvůli fyzické nemoci anebo je to vyčerpanost psychická a emocionální. S obojím se můžete svěřit odborníkovi, nicméně s druhou příčinou budete stejně muset učinit životní změny, aby se vám síla a radost vrátily. S ráznou a rozhodnou silou dnes můžete přestat kouřit anebo začít sportovat, zdravěji se stravovat apod. Možná se také rozhodnete pro kosmetickou úpravu, která by vylepšila váš vzhled a zvedla sebevědomí," uzavřela Lenka Suchardová pro ŽivotvČesku.cz.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.