Charlotte Štiková zhubla už 45 kilogramů. K vysněné postavě jí pomůže i radikální zákrok

Charlotte Štiková před několika měsíci
Charlotte Štiková před několika měsíci
Foto: Nextfoto
Josef Šťastna | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 17. 11. 2021

Neuvěřitelná proměna pokračuje a Charlotte Štiková (25) dál pokračuje v likvidování přebytečných kilogramů. Mladší sestra Ornelly Koktové (28) je důkazem, že když má člověk pevnou vůli dějí se zázraky. "Shodila jsem už celkem 45 kilogramů," přiznala s hrdostí v hlase pro ŽivotvČesku.cz.

Když se její rodina proslavila i díky reality show, tak se začaly hrnout pozvánky na společenské akce a večírky. Kde je zábava, tam bývá dobré jídlo a pití. Mladá Charlotte Štiková se nad plnými stoly nikdy nehlídala a uměla si užívat se skleničkou alkoholu v ruce. Cukry a tuky se jí ale začaly ukládat pod kůží a výsledkem bylo, že dívka s půvabnou tváří připomínala sněhovou kouli. Když už začala mít problémy i při chůzi, tak jí došlo, že s jejím tělem se dějí negativní věci.

"To byl moment, kdy jsem si řekla, že okolí má pravdu, že takhle to nejde. Mně už pak nadváha vadila i při chůzi, už jsem se v tom těle necítila dobře. Všichni se smáli, že zase vyprávím o dietě, ale že to zase vzdám. Tak jsem ráda, že jsme to nevzdala a že jsem bojovala," řekla sestra Ornelly Koktové pro ŽivotvČesku.cz.

"Dnes mám dole už 45 kilogramů. Ráda bych ještě takových 15 až 20 kilogramů dala dolů," svěřila pro ŽivotvČesku.cz s tím, že o své cestě za normální postavou připravuje velký projekt. "Kolik jsem vážila na začátku mé cesty, to neprozradím, to se všichni dozví až na jaře," doplnila dívka, která se začala hýbat, běhat a cvičit a hlavně si upravila jídelníček.

Jako žena, která ví, že její tělo prochází velkou fyzickou změnou, tak hodně dbá také o své zdraví. Když byla možnost nechat se očkovat proti koronaviru, tak neváhala. "Já proti očkování nic nemám, naopak jsem ráda, že tady ta možnost je. Člověk není omezen a může dělat plno věcí, hlavně jde ale o zdraví. Sice se můžeme nakazit, ale máme větší šanci, že nás to ochrání před těžkým průběhem. Nechala jsem se očkovat Modernou a neměla jsem žádné komplikace po první ani po druhé dávce. Můj přítel Ivko má Pfizer, ale ten první den po očkování měl horečky, ale pak už byl v pohodě," sdělila pro ŽivotvČesku.cz žena, která chystá radikální zákrok, který jí pomůže zbavit se přebytečné kůže. Po výrazném zhubnutí to bude potřeba.

"Už začínám přemýšlet nad odstraněním přebytečné kůže, co mi nejvíce visí na pažích a stehnech. Sice až za několik měsíců se na to chystám, protože nějaký ty kila půjdou ještě dolů, ale psychiku si na to připravuji už teď," uvedla pro své fanoušky prostřednictvím instagramového profilu.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.