Obrat, kterému se nechce věřit, že je možný. Felixe Slováčka označila Gelemová za feťáka, žárlivý hudebník promluvil o citech

Felis Slováček s Lucií Gelemovou
Felis Slováček s Lucií Gelemovou
Foto: Nextfoto
Josef Šťastna | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 18. 12. 2021

Drsná přestřelka mezi hudebníkem Felixem Slováčkem (78) a výtvarnicí Lucií Gelemovou (38) pokračuje. V sobotu Gelemová uveřejnila prohlášení, ve kterém saxofonistu označila za alkoholika a feťáka s tím, že z jeho jednání má strach. "Nemá žádné právo mi vulgárně nadávat a silně opilý a zfetovaný prášky mi vyhrožovat a mediálně mne lživě očerňovat. Nic zlého jsem mu neudělala," uvedla výtvarnice v prohlášení, které zaslala do redakce ŽivotvČesku.cz. Reakce Felixe Slováčka je hodně zvláštní. Uvedl, že Gelemovou má moc rád, ale naznačil, že v minulosti padla z jeho úst i drsná slova. "My chlapi prostě umíme být někdy naštvaní, ale v podstatě nakonec se té ženě omluvíme a jsme rádi, že ji máme," vysvětlil pro ŽivotvČesku.cz.

Události kolem Felixe Slováčka a Lucie Gelemové připomínají situaci na bojišti, která se mění každou hodinou. V sobotu odpoledne se do pozadí dostala osobnost Dagmar Patrasové (65), která asi věřila, že Felix se na Vánoce naplno vrátí k rodinnému krbu. Jenže vynikající hudebník a milovník mladých žen boj o Gelemovou nevzdal! Dáda je zase na chvíli v ofsajdu.

Naopak Felix exkluzivně pro ŽivotvČesku.cz vysvětlil, že se chce omluvit a urovnat vztah s ženou, se kterou prožil sedm let. Emotivním slovům chlapa, který momentálně neví, co má dělat, předcházelo ostré mediální prohlášení, které do redakce ŽivotvČesku.cz a později na Instagram zaslala půvabná výtvarnice. Svého bývalého přítele obvinila z toho, že se zfetoval a pak jí vyhrožoval.

"Nemá žádné právo mi vulgárně nadávat a silně opilý a zfetovaný prášky mi vyhrožovat a mediálně mne lživě očerňovat. Nic zlého jsem mu neudělala. Naopak. V poslední době jsem ho například dvakrát odvezla do nemocnice a možná mu tím zachránila život. Já mám naopak o svůj život poslední dny strach, neboť mi i v tomto směru vyhrožoval. Použije-li ještě jedno křivé slovo a neskončí toto mediální sprosté osočování z jeho strany na mou adresu, tak okamžitě zveřejním videa s jeho výpady a kontaktuji policii, protože to, co dělal, naplnilo skutkovou podstatu několika trestných činů," uvedla v třaskavém mediálním prohlášení Lucie Gelemová.

Celou přestřelku mezí její maličkostí a stárnoucím seladonem odstartovaly snímky, které přinesl deník Blesk. Gelemová prožila noc v hotelu s nových chlapem a Felix to neunesl a začal zuřit. Na Gelemové nenechal nit suchou, ta chvíli mlčela, ale pak vrátila úder. Felix dostal díky jejímu prohlášení velkou morální facku a jde do sebe. A vše vypadá, že sexy malířku chce získat zpět!

"Co s tím mám teď dělat? Já bych to rád otočil a řekl to jinak, než to říká ona. My chlapi prostě umíme být někdy naštvaní, ale v podstatě nakonec se té ženě omluvíme a jsme rádi, že ji máme. Teď to asi říkám blbě... Ale máme se rádi jako lidi, pořád ji mám rád jako duši a jako člověka," řekl pro ŽivotvČesku.cz odhodlaným hlasem manžel Dády Patrasové s tím, že si uvědomuje, že hodně přestřelil, ale ještě rozhodně neskládá zbraně.

"Samozřejmě, že člověk někdy udělá nějakou blbost. Stane se, že i kolikrát vykřikne: Ty krávo, já tě zabiju! I když toto jsem zrovna nikdy neřekl (stydlivě se pousmál). Ale víte, jak to je, jednou jsem řekl něco nehezkého o Karlu Gottovi, ale také to byla blbost. O někom občas něco řeknete, ale tak to nemyslíte, každému ujedou někdy nervy. Mám ji rád a vážím si jí a celé mě to mrzí," řekla pro ŽivotvČesku.cz legenda české hudby.

A to je momentálně to zásadní! Felix Slováček ví, že udělal chybu a vše ho moc mrzí. Naštvané a ublížené výtvarnici se omluvil a chce bojovat o odpuštění. Jisté je, že situace se bude dál vyvíjet a drama nekončí.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.