Orlando Bloom je v nejlepší životní formě. Herec ve 45 letech ukázal na pláži odhalené tělo a pochlubil se svaly pevnými jako skála

Herec Orlando Bloom
Herec Orlando Bloom
Foto: Profimedia
Eliška Reiglová | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 2. 6. 2022

Herec Orlando Bloom (45), který je nejlépe známý díky filmům Piráti z Karibiku, musel být pro mnoho svých rolí ve formě. Zdá se ale, že ta nejlepší forma přišla až s věkem. Jako spokojený manžel a otec jen září a dokázal to na pláži v Santa Barbaře, kde odhalil své svalnaté tělo. Ohledně svého jídelníčku promluvil pro zahraniční magazín Men's Health.

Orlando Bloom dlouhodobě patří mezi nejatraktivnější hollywoodské herce, s nímž jeho fanynky vyrůstají. Celá řada z nich si ho zamilovala už ve filmech Piráti z Karibiku nebo v Pánovi prstenů. Od té doby herec pochopitelně o pár let zestárl, zdá se ale, že věk je pro něj jen číslo. Ve 45 letech je totiž zřejmě v nejlepší formě, v jaké kdy byl.

O Orlandovi je známo, že rozhodně není žádný lenoch a že pohyb je v jeho životě velmi důležitý. Kromě cvičení v posilovně má mnoho koníčků, díky kterým se udržuje v kondici. Rád plave, chodí na velmi dlouhé procházky v přírodě a věnuje se paddleboardingu, kdy na prkně podobném tomu surfovému pádluje. Velký podíl na jeho formě má ale také strava, obzvláště pak to, co sní ráno.

"Když vstanu, dám si směs proteinů s výživným kokosovým olejem a kolagenem, který podporuje růst vlasů a nehtů. Až po ranním cvičení si dopřeji snídani, která se většinou skládá z ovesné kaše, trochy lískooříškového mléka, skořice, vanilky, ořechů, lesních plodů a veganského proteinu," řekl Orlando Bloom, jak ho cituje pánský magazín Men's Health.

Jen málo se o Orlandu Bloomovi ví, že se už v mládí stal veganem. Později ale musel pro jednu ze svých rolí nabrat značné množství svalové hmoty, a proto se rozhodl, že bude ve velmi omezeném množství přece jen jíst i maso. To se u něj ale neobejde bez výčitek.

"Zhruba 90 procent mé stravy je rostlinných. Maximálně jednou do měsíce si dám opravdu kvalitní a dobrý kus červeného masa. Upřímně, když jsem venku a vidím krávu, často si pomyslím, že je to jedno z nejkrásnějších stvoření na světě," doplnil Orlando Bloom.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.