Reklama:

Andrej Babiš přiznal, že přibral na váze. Prozradil, kolik nabral. Známý fitness trenér zdvihl varovný prst ohledně jeho plánu na hubnutí

Andrej Babiš a jeho manželka Monika
Andrej Babiš a jeho manželka Monika
Foto: Nextfoto
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 8. 10. 2022

Expremiér a v současnosti opoziční politik Andrej Babiš (58) přiznal, že v poslední době bojuje s ručičkou váhy. Nepříliš kladný životní styl zaúřadoval a politik, když naposledy stoupl na váhu, zjistil, že má o pět kilogramů více. To ho natolik znepokojilo, že se veřejně rozhodl informovat o tom, že se pouští do boje s kilogramy. "Začínám zase cvičit, plavat a víc chodit," uvedl. Pro ŽivotvČesku.cz promluvil známý fitness trenér, profesionální kulturista a MMA zápasník Filip Grznár (37) o tom, že podpořit hubnutí sportem je správné, hlavní roli v boji s váhou ale má strava.

Reklama:

Expremiér Babiš je v rámci opoziční kritiky natolik aktivní, že se mu podařilo, a to zřejmě vlivem stresu, přibrat. Rozhodl se o tom, že přibral pět kilogramů, informovat na sociální síti Instagram.

"Přibral jsem 5 kilo, takže začínám zase cvičit, plavat a víc chodit. Držte mi palce, ať to jde zase rychle dolu. Dnes jsem si dal delší procházku po průhonickém parku," uvedl politik ke snímku s podzimní atmosférou.

Reklama:

Redakce ŽivotvČesku.cz v souvislosti s hubnutím bývalého premiéra oslovila známého fitness trenéra, profesionálního českého kulturistu a MMA zápasníka Filipa Grznára, který připravuje řadu svých svěřenců na kulturistické a fitness závody, jak se dívá na cestu, po které chce Andrej Babiš v rámci hubnutí jít. Zdvihl varovný prst.

"Cvičení a chůze je na regulaci hmotnosti ideální cesta. Jenže tady pozor. Bez jídla to jen tak nepůjde. Plátí totiž zásada číslo jedna, že se hubne především úpravou stravy. Sport je spíše doplněk na zvýšení energetického výdeje a formování postavy," uvedl pro ŽivotvČesku.cz zkušený sportovec.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: