Známá česká herečka z branže pro dospělé prozradila, jak se stravuje. Barbara Bieber váží 65 kilogramů a měří 170 centimetrů

Barbora Bulířová
Barbora Bulířová
Foto: Se svolením Barbory Bulířové
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 10. 12. 2022

V české branži pro dospělé se pohybuje přibližně sedm let a rozhodně patří k hvězdám. Barbora Bulířová alias Barbara Bieber je rozhodně ženou, která se nestydí za svou profesi herečky hanbatých snímků. Pro ŽivotvČesku.cz uvedla, že před kamerou je potřeba nejen dobře vypadat, ale zároveň si udržovat dobrou fyzickou kondici. "Pravidelně navštěvuji fitness centrum a zakládám si na pravidelné a zdravé stravě," uvedla.

Sympatická Barbora Bulířová točí snímky s hvězdičkou v Česku, zároveň se nevyhýbá zahraniční produkci. "Honoráře jsou určitě v zahraničí atraktivnější. Mám jasný cíl ohledně kariéry - ten je, že chci být nejlepší," prozradila pro ŽivotvČesku.cz známá hvězda svou motivaci v rámci budoucnosti.

Konkurence v branži, kde herci nenatáčejí jednotlivé scénky v oblečení, je velká. I to je důvod, proč jednatřicetiletá Barbora Bulířová na sobě pravidelně maká v posilovně. A k tomu dodržuje striktní režim v rámci stravování. Pro ŽivotvČesku.cz prozradila, jak je náročné si udržet skvělou postavu.

"V současnosti vážím 65 kilogramů a měřím 170 centimetrů. Třikrát v týdnu navštěvuji posilovnu, kde se soustředím zejména na kardio cvičení. Dále dvakrát týdně cvičím jógu. A pokud jde o stravu, tak jím pětkrát až šestkrát denně přibližně po třech hodinách. Zejména v rámci jídla je pro mě osobně důležitá pravidelnost. Snídani mám vždy sladkou, jinak v mém jídelníčku dominuje zelenina, maso, ryby, luštěniny a jako doplněk stravy užívám vitamíny," popsala pro ŽivotvČesku.cz Barbora Bulířová.

Herečka hanbatých snímků ohledně své postavy upřesnila, že významnou roli u ní hraje skutečnost, že tři hodiny před spánkem si dává večeři - tedy poslední jídlo dne. "Je to moje zásada, kterou neměním. Dnes už si nedovedu předstvit, že bych s plným žaludkem ulehala ke spánku. Jsem přesvědčena, že to se zdravou životosprávou nemá nic společného."

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.