Neplodný není, uvedla Daniela Písařovicová o Ondřeji Brzobohatém. Popsala i naschválek od Taťány Kuchařové

Daniela Písařovicová a Ondřej Brzobohatý
Daniela Písařovicová a Ondřej Brzobohatý
Foto: Nextfoto
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 25. 5. 2023

Telenovela, kterou Česko nepamatuje. I tak se dá dívat na to, co se děje kolem rozvodu exmanželů Taťány Kuchařové (35) a Ondřeje Gregor Brzobohatého (40). Aktuálně do »hry« vstoupila pohledná moderátorka a partnerka umělce Daniela Písařovicová (44), která v rozhovoru pro Blesk.cz přiblížila další »lahůdky« ze seriálu o lásce a nenávisti. Pro ŽivotvČesku.cz před časem uvedla, že už v začátku vztahu s hudebníkem a hercem byla představena jeho matce.

Dění kolem Ondřeje Brzobohatého je natolik dynamické, že pro někoho může být až nadlidský úkol vše sledovat. Dějová linka začala být z pohledu akce zajímavá, když deník Blesk.cz uveřejnil obsah dokumentu, jenž je označený jako církevní žaloba. Ten má anulovat církevní sňatek exmanželů. V něm někdejší královna krásy obvinila umělce z nestandardní záliby v nošení ženských šatů a odlišnosti v rámci intimností.

Herec a muzikant tvrzení, které Kuchařová popsala v církevní žalobě, odmítl. Naopak sdělil, že ohledně preferencí v rámci výběru partnera - a to nejen pro milostný život - se ničím od jiných mužů neodlišuje. "To je jedno z mnoha lživých obvinění, kterých je ta žaloba plná. O své sexualitě jsem nikdy nepochyboval. Má orientace je a vždy byla heterosexuální," zdůraznil.

Následně Kuchařová odmítla, že by dokument poskytla bulvárnímu deníku, a označila Ondřeje Brzobohatého za toho, kdo je viníkem. "Místo toho žalobu sám veřejně propral v bulváru a sám bulváru poskytl i fotografie," uvedla Kuchařová ve svém vyjádření, které umístila na Instagram.

Teď do celé věci vstoupila i Daniela Písařovicová, která v rozhovoru pro Blesk.cz popsala další detaily ohledně svého vztahu s Ondřejem Brzobohatým a také informace týkající se jeho exmanželky.

Na dotaz, zda zažila od Kuchařové nějaké naschvály, uvedla, že není pravda tvrzení někdejší královny krásy, že by si s umělcem začala záhy poté, co obnovili manželský slib. "Začali jsme se scházet až daleko později, když už Taťána s Ondřejem byli od sebe," zdůraznila.

Ohledně toho, zda je pak Brzobohatý neplodný, z čehož měl být obviněn, uvedla, že tomu tak není. Naopak se baví o založení rodiny. "Ondra neplodný není, takže o dítěti mluvit můžeme a mluvíme," sdělila v rozhovoru pro deník Daniela Písařovicová, která pro ŽivotvČesku.cz přesně před rokem přiznala, že s matkou Brzobohatého se již zná. "Ondrovu maminku jsem na premiéře neviděla poprvé. Byly jsme představeny už dříve. Víc k tomu ale říkat nechci," řekla na premiéře muzikálu Slunce, seno, jahody.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.