Reklama:

První společné foto po rozchodu. Monika a Andrej Babišovi u ledu jako vzorní rodiče

Monika Babišová s manželem Andrejem Babišem
Monika Babišová s manželem Andrejem Babišem
Foto: Profimedia
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 10. 5. 2024

Manželé Babišovi tři týdny po oznámení rozchodu zveřejnili první společnou fotografii. Monika s Andrejem a synem Frederikem přišli fandit na úvodní zápas českému hokejovému týmu, kterému se do cesty za zlatem postavilo Finsko. Rodina Babišova se sešla před O2 arenou a společně se vyfotila. Na rodinném snímku chybí jen dcera Vivien. Pro ŽivotvČesku.cz promluvil o rozchodu Babišových odborník na partnerské vztahy Jeroným Klimeš. Podle něho proběhl rozchod mezi manželi už dávno předtím, než ho oficiálně oznámili.

Reklama:

U manželů Babišových se po rozchodu rozhodně nedá mluvit o napjatých vztazích. Jak je vidět, jako rodina spolu vychází stále perfektně. Tak, jak expremiér uvedl v oficiálním prohlášení o rozchodu, stále s Monikou fungují jako milující rodiče svých dětí.

Reklama:

"Jdeme na to," napsali ke společnému snímku předtím, než vešli do vysočanské arény, kde se koná úvodní hokejový zápas mistrovství světa. Babišovi vypadají na snímku nadšeně a spokojeně. Celá rodina včetně Vivien často navštěvuje sportovní utkání. Kromě hokeje chodí rodina i na fotbal.

O rozchodu Babišových pro ŽivotvČesku.cz promluvil psycholog Jeroným Klimeš, jenž uvedl, že k reálnému odcizení mezi nimi došlo už dávno předtím, než to bývalý premiér oznámil na sociální síti.

"Citový rozchod proběhl už v minulosti. Po tak dlouhé době ten vztah je už citově mrtvý a ten pár spolu drží jen formálně. A rozchod už je psychicky dávno za nimi. Teoreticky je možné, že si Monika oddechla, protože v praxi to bývá tak, že u podobných párů ta žena musí čekat, až ji ten muž opustí. Ona »nemůže« sama odejít, protože kdyby odešla ona, tak z toho bude pořádná »mela«, řečeno s nadsázkou," vysvětlil odborník na partnerské vztahy.

Zároveň Klimeš po rozchodu doporučuje, aby se bývalí partneři k sobě chovali korektně - to znamená na úrovni sousedských vztahů. Jak je vidět, toho jsou Babišovi schopni dokonale. Vřelé vztahy mezi nimi panují i několik měsíců po rozchodu a je málo pravděpodobné, že by to i do budoucna mělo být jinak.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: