Reklama:

Po vyhraném šampionátu přišla zasloužená odměna. Tomáš Plekanec se vyfotil s rodinou na nejromantičtějším místě v Paříži

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec
Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec
Foto: Nextfoto
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 4. 6. 2024

Uplynul už více než týden od chvíle, kdy se Česko ponořilo do oslav po vítězství na mistrovství světa v hokeji. Zaslouženého odpočinku si užívají všichni členové reprezentačního týmu. Asistent kouče a bývalý hokejový útočník Tomáš Plekanec vyvezl svou rodinu do Francie, kde si užívají společně stráveného času. Rodinný snímek u Eiffelovy věže sdílela na sociální síti neméně slavná Plekancova manželka Lucie Šafářová. Bývalá úspěšná tenistka pro ŽivotvČesku.cz prozradila, jaký je její muž tatínek.

Reklama:

Bývalý hráč NHL Tomáš Plekanec oslavil minulý týden společně s dalšími členy týmu vítězství »nároďáku« na Staroměstském náměstí. Mistrovství už pro něho nebylo náročné fyzicky, ale spíš psychicky. Nervy měl někdejší útočník, stejně jako všichni v hale, takzvaně napnuté jako špagáty. Vítězství nad Švýcarskem byla proto i pro něho obrovská úleva.

Reklama:

Hokejovo-tenisová rodina odletěla na zasloužený výlet do Paříže. Lucie Šafářová sdílela společnou fotografii na sociální síti v takzvaném příběhu. Rodiče pózují se čtyřletou Leontýnkou a dvouletým Oliverem u pařížské dominanty –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ Eiffelovy věže –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ a moc jim to sluší. Známá tenistka nemohla vynechat ani návštěvu prestižního tenisového turnaje Roland Garros, kde aktuálně bojuje česká reprezentantka Markéta Vondroušová.

Manželé, kteří v září oslaví třetí výročí svatby, mají mezi sebou úžasný vztah. Spojuje je nejen láska ke svým dětem, ale také vášeň pro sport. Ačkoliv jsou děti ještě malé, k pohybu především starší Leontýnku oba dva vedou. Už nyní dokáže holčička pinkat s tenisákem o zeď více než stokrát.

Sympatická sportovkyně pro ŽivotvČesku.cz promluvila půl roku po narození syna Olivera o tom, jaký je Plekanec tatínek.

"Tomáš je skvělý táta, nemůžu na něj říct jediné křivé slovo. Dětem se opravdu hodně věnuje. Starší kluci sice mají už hlavně svoje koníčky, například Matýsek skvěle plave, ale i tak se s nimi snaží trávit čas," prozradila pro ŽivotvČesku.cz Lucie Šafářová. Tomáš Plekanec má starší syny Adama a Matyáše s exmanželkou Lucií Vondráčkovou.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: