Reklama:

Anna Slováčková si užila týden bez starostí u moře, kde to miluje. Své fanoušky potěšila snímkem v plavkách

Anna Slováčková
Anna Slováčková
Foto: Nextfoto
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 6. 7. 2024

Oblíbená umělkyně Anna Slováčková odletěla relaxovat k milovanému moři. S partnerem si vybrali Turecko, kde strávili týden bez všedních starostí. Dcera Dády Patrasové a Felixe Slováčka na sociální síti sdílela z dovolené několik fotografií, na kterých vypadá opravdu spokojeně. "Moje láska k moři je snad hlubší než dno oceánu," vyjádřila Anička své pocity poté, co se po delší době ocitla na dovolené. Muzikantka, jež prochází léčbou zákeřné nemoci, také potěšila fanoušky snímkem v plavkách. Zjara promluvila Anička o svatbě, ke které se pro ŽivotvČesku.cz. vyjádřil i její otec Felix Slováček.

Reklama:

Anička Slováčková si našla pár dnů volna a odletěla před všedními starostmi do Turecka. Na dovolené s partnerem se zdržela jen týden, ale o to víc si čas u moře užila. Dle jejích slov, které sdílela na sociální síti, má k moři hluboký vztah.

Reklama:

"Podle mě jsem musela v minulém životě bejt nějaká paryba, velryba, chaluha, nevím… ale moje láska k moři je snad hlubší než dno oceánu," napsala zpěvačka a herečka ke snímku, na kterém jí moře šplouchá na nohy. O to víc Aničku mrzelo, když se dovolená přiblížila konci.

S rakovinou bojující umělkyně, jež je inspirací pro tisíce lidí, sdílela z dovolené několik fotografií, jednou z nich byla i takzvaná zrcadlovka v plavkách. Anička vypadá skvěle, i když už tři čtvrtě roku podstupuje chemoterapii.

Anna Slováčková je velká bojovnice, která se i přes nepřízeň osudu nevzdává svých snů. Jedním z nich je i svatba s partnerem, o které promluvila letos v březnu. V médiích tehdy uvedla, že o ní uvažuje, a s lehkou nadsázkou přiznala, že by přítele klidně o ruku požádala sama.

K potenciální veselce své nejmladší dcery se vyjádřil pro ŽivotvČesku.cz známý muzikant Felix Slováček. "Určitě bych byl rád, snažil bych se, aby byla svatba krásná, ale samozřejmě bych se přizpůsobil tomu, co by chtěla Anička," uvedl pro ŽivotvČesku.cz hudebník, který v loňském roce vdával svou druhou dceru z prvního manželství René Slováčkovou.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: