Reklama:

Danuše Nerudová jako noční obloha zakončila festival ve Varech. Módní policie byla kritická k jejímu líčení, které nezářilo

Danuše Nerudová
Danuše Nerudová
Foto: Profimedia
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 8. 7. 2024

Slavnostní zakončení 58. ročníku filmového festivalu v Karlových Varech si nenechala ujít ani neúspěšná kandidátka na prezidentku Danuše Nerudová s manželem Robertem. Politička a ekonomka, jež se po červnových volbách dostala do Evropského parlamentu, zvolila tmavě modrou flitrovanou róbu, která se třpytila na dálku. Outfit nově zvolené europoslankyně, jež se proslavila především tím, že o sobě prohlásila, že je »mladá a pohledná«, zhodnotila pro ŽivotvČesku.cz módní policie v podání stylisty Káji Pavlíčka. Ten blondýnku příliš nepochválil, zejména pokud jde o líčení.

Reklama:

Danuše Nerudová se zařadila mezi české politiky, kteří se překvapivě objevili v Karlových Varech a užívali si festivalové pohostinnosti. Doprovod na posledním mejdanu letošního festivalu političce dělal její manžel Robert Neruda. Bývalá rektorka Mendelovy univerzity zvolila temně modré flitrované šaty od české návrhářky Kláry Nademlýnské.

Reklama:

Na druhou stranu se dá chápat, že žena, která o sobě před časem prohlásila, že je »mladá a pohledná«, na takové akci, jakou je zakončení karlovarského filmového festivalu, by rozhodně neměla chybět. Redakce o jejím sebehodnocení psala v dřívějším článku.

Barva a materiál šatů připomínaly na první pohled hvězdnou noční oblohu. Podle hodnocení módního guru Káji Pavlíčka se ale jedná o mírně zamračenou oblohu.

"Pokud jde o outfit, výběr šatů perfektně ladí s manželovým smokingem, což odpovídá dress codu večera. Třpytivý materiál je zde zcela namístě a nepředstavuje žádný módní přešlap. Kombinace s kabelkou a obuví je také velmi vkusná. Co bych však rozhodně vylepšil, je líčení a úprava vlasů. Výraznější make-up by oživil celý look a paní Nerudová by působila mnohem zářivěji a pozitivněji. Aktuálně působí poněkud smutně a nevýrazně, což je vzhledem k jinak skvělému outfitu škoda," zhodnotil Nerudovou pro ŽivotvČesku.cz módní stylista Kája Pavlíček v roli redakční módní policie.

Danuše Nerudová nebyla jediná, kdo z české politické scény na festival v Karlových Varech dorazil. Hned v jeho úvodu zazářila na červeném koberci lídryně TOP 09 Markéta Pekarová Adamová, kterou módní policie chválila za všechny její outfity –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ redakce o tom psala v jednom z předchozích textů. S manželem Tomášem se předsedkyně Sněmovny účastnila slavnostního zahájení, manželé stihli i několik filmů a koncert.

Festivalovou atmosféru si přijel užívat také například místopředseda ODS Jan Skopeček nebo bývalý místopředseda hnutí ANO a poslanec Jaroslav Faltýnek s manželkou Martinou.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: