Reklama:

Seznam předpovědí Baby Vangy. Takhle se má podle ní vyvíjet svět v dalších letech

Ilustrační snímek
Ilustrační snímek
Foto: Profimedia
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 28. 9. 2024

Bulharská mystička a léčitelka Vangelija Pandeva Dimitrovova – Gušterovova, známá jako »Baba Vanga« předpovídala osudy národů a lidstva. Nevidomá jasnovidka dokázala vidět události, které se skutečně staly. Předpověděla údajně například tragickou smrt princezny Diany či teroristický útok z 11. září 2001. Ve svých proroctvích, která jsou mimo jiné sepsána v knize Ženi Konstadinové »Proroctví jasnovidky Vangy«, se prorokyně zmínila o předpovědi na rok 2025. O jejích vizích až do roku 5079 se zmiňuje zahraniční web Business Standard.

Reklama:

»Baba Vanga«, která byla téměř celý svůj život nevidomá, dokázala vidět do neviditelného světa a předpovědět tak budoucí události, které se skutečně staly. V knize Ženi Konstadinové »Proroctví jasnovidky Vangy« se uvádí, že ke známé prorokyni promlouvali i duchové a skrze ní chtěli lidstvu sdělovat různé informace.

"Někdy mrtví mluví tak hlasitě, že mi může hlava puknout. Hlavně, když jde o něco strašného - smrt, nemoc, katastrofu," řekla údajně Vanga. Jelikož byla obdarována i schopností léčit a uzdravovat, jezdili za ní lidé i tisíce kilometrů.

Reklama:

»Baba Vanga«, jež zemřela 11. srpna 1996, dokázala údajně vidět do daleké budoucnosti a její vize se týkaly i událostí stovky let dopředu. Mystička předpověděla konec světa na rok 5079, už v roce 2025 má ale dle jejích údajných vizí započít apokalypsa. Příští rok má obyvatelé na evropském kontinent zničit velký vnitřní konflikt.

Je nutné mít na paměti, že neexistují žádné oficiální záznamy jejích vizí, a tak je třeba brát údajné předpovědi Baby Vangy s nadsázkou. Jelikož ale hodně lidí vnímá svou budoucnost jako nejistou v rámci současné geopolitické situace, predikce bulharské mystičky řadu lidí znepokojuje.

Podle neoficiálních zdrojů měla Vanga uvést harmonogram apokalyptických událostí, které směřují ke konci světa. Harmonogram zveřejnil zahraniční web Business Standard.

2028 - Lidé začnou zkoumat Venuši jako zdroj energie.

2033 - Tající ledovce zvednou hladiny moří do dramatických výšek po celém světě.

2076 - Komunismus se rozšíří do zemí po celém světě.

2130 - Lidé navážou kontakt s mimozemšťany.

2170 - Sucho zničí velkou část světa.

3005 - Země půjde do války s civilizací na Marsu.

3797 - Lidé budou muset opustit Zemi, protože se stane neobyvatelnou.

5079 - Svět skončí.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: