Revolta občanů proti vládě přijde na přelomu června a července, předpovídá Barbara Kočková

Koronavirus - ilustrační foto
Koronavirus – ilustrační foto
Foto: Pixabay
Josef Šťastna | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 8. 5. 2021

Lidé se po dlouhém zimním období nadechli a budou si užívat sluneční paprsky. V létě ale začne výrazně přibývat lidí, kteří už nebudou chtít dále akceptovat způsob života, jaký nastavila vláda. Myslí si to vědma Barbara Kočková. "Během června a července karty ukazuji lámání chleba mezi lidem a představiteli státu," předpověděla kartářka pro ŽivotvČesku.cz.

Otevřené restaurace i přes vládní zákaz. Obcházení povinnosti prokázat se testem před využitím služeb jako je kadeřnictví či manikúra. Cestování za hranice jen pro očkované nebo pro otestované. Napětí mezi očkovanými a těmi, kteří vakcíny odmítají. Pnutí ve veřejnosti před sněmovními volbami. To vše jsou vše faktory, které budou vyvolávat tlaky ve společnosti. Podle vědmy v létě dojde na lámání chleba.

Vědma a kartářka Barbara Kočková popsala, že Češi uvítali konec zimy a těší se ze slunečních paprsků. Jaro přináší naději, ale pak přijde nervozita.

"Každé roční období má své kouzlo a lidé by neměli zapomínat přizpůsobit se přírodě a nechat vše volně plynout. Pokud si začneme více vážit všeho, co máme, více než řešit to, co nemáme, vytvoříme si sami v sobě klid na duši. Lidé se budou cítit určitě lépe než v minulých měsících. Začnou myslet trošičku více pozitivněji. Budou chtít za sebou nechat všechno staré a snažit se vykročit do budoucna. Většina z nás bude brát příchod jara a sluníčka jako vysvobození. Lidé si budou chtít užívat sluneční paprsky naplno. A pravdou je, že jak se začne vše zelenat a kvést, náš mozek a podvědomí nás nastartuje pozitivně a vyčistí od všech negativních energii. Barva zelená je totiž barva pozitivní, léčivá. Příval nových energií bychom měli plně přijímat a kreativně využít," uvedla Barbara Kočková pro ŽivotvČesku.cz.

Podle její věštby ale už na přelomu června a července začne další fáze pnutí ve společnosti. "Začne přibývat těch, kteří nebudou už chtít dodržovat jakékoliv opatření. Během června a července karty ukazuji lámání chleba mezi lidem a představiteli státu. Začne přibývat občanů, kteří už nebudou chtít dále akceptovat způsob života, kterým žijeme déle jak rok," předpověděla uznávaná kartářka.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.