Na svatbu chtějí proniknout cizí ženy, které Lucinka odmítá. Bohuš Matuš popsal unikátní obřad

Zpěvák Bohuš Matuš s partnerkou
Zpěvák Bohuš Matuš s partnerkou
Foto: Nextfoto.cz
Eliška Reiglová | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 12. 5. 2021

Zpěvák Bohuš Matuš (47) prožívá svůj velký den. Právě dnes se koná svatba s partnerkou a matkou jeho dcerky Lucií Palkaninovou (18). Obřad i následný raut se konají v zábavním parku Krtkův svět a to za dozoru ochranky, aby se k novomanželům nedostali lidé, kteří nebyli pozváni. Na obřad se chystaly hlavně dotěrné fanynky. "Pocity už jsou trochu lepší, protože máme vše po kupě a zařízené," řekl ženich Bohuš Matuš pro ŽivotvČesku.cz a podělil se o podrobnosti o veselce.

Bohuš Matuš a jeho přítelkyně Lucie Palkaninová ve středu vstoupí do svazku manželského. Pár, který už se stal rodiči rozkošné Natálky, pořádá obřad i následný raut v zábavním parku Krtkův svět. Kdo byl pozván, dostal elegantní oznámení laděné do růžové barvy s květinami uprostřed.

Zpěvák připustil, že některé fanynky jemu i jeho partnerce psaly, že se na svatbu dostanou. "Objednali jsme si tam hlídací firmu, aby byl klid. Mě to na jednu stranu těší a na druhou stranu mi to vadí vůči Lucince, protože ona je na takové vlezlejší lidi trošku alergická," svěřil ženich pro ŽivotvČesku.cz.

Obřadu se kvůli opatřením smí zúčastnit jen 15 lidí včetně oddávajících. S většinou hostů se proto novomanželé setkají až při rautu. "Budeme mít okolo sebe krásné lidi, které máme rádi a za svědka budu mít pana Františka Janečka, kterého mám rád. Bude to takové setkání po roce s lidmi, tak se moc těším na své kamarády," řekl Bohuš Matuš pro ŽivotvČesku.cz.

V zábavním parku se veselka koná z více důvodů. "Máme to v Krtkově světě, který se snažím zachránit, protože tam jsou problémy s úřady. Ukazuji na to, protože je to hezký projekt a oni to chtějí zničit. Chci se tam oženit, aby se Krtkův svět ještě trošku zviditelnil a nikdo ho nezavíral," vysvětlil pro ŽivotvČesku.cz zpěvák.

Na svatbu se oba manželé těšili už několik dní dopředu, nadšení se pak s blížícím se termínem stupňovalo. "Lucinka se moc těší, je nadšená a úplně září. Měl bych dostat nádherný svatební dar – vypadá to na auto od jednoho producenta, tak se neskutečně těším," uvedl pro ŽivotvČesku.cz nadšený umělec.

Partneři už mají naplánované i líbánky. "Máme tetu na Floridě, tak nám nabídla, že by nás tam vzala. Ale my máme líbánky od rána do večera, tak se toho stejně moc nezmění," doplnil Bohuš Matuš, který s Lucinkou nedávno oslavil druhé výročí vztahu.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.