Monika Trávníčková prozradila recept na štíhlou postavu: Přes den jím málo, spíše se pak najím v noci

Manželka Pavla Trávníčka
Manželka Pavla Trávníčka
Foto:
Josef Šťastna | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 2. 7. 2021

Manželka herce Pavla Trávníčka (70) patří k ženám, které si mohou dovolit lehce hřešit v životosprávě, ale na jejich štíhlé postavě to není vidět. Monika Trávníčková (35) přiznala, že letní diety řešit nemusí, protože má dobrý genetický základ. "Já mám dobré geny po tátovi, takže se nemusím trápit v posilovně, ani nechodím běhat," řekla pro ŽivotvČesku.cz s úsměvem a dodala, že v českých městech při pracovních i soukromých cestách testuje úroveň svíčkové.

Monika Trávníčková nikdy nepatřila k ženám, které by musely odvažovat slunečnicová semínka a přemýšlet, zda má méně kalorií mrkev, cuketa či brokolice. Bez okolků přiznala, že zdědila dobré geny, které jí dovolují vychutnávat si nejrůznější pokrmy a nepřibírat.

"Já mám dobré geny po tátovi, takže se nemusím trápit v posilovně, ani nechodím běhat. Na druhou stranu mám plno pohybu na zahradě, kolem domu a kolem syna. Když má člověk malé dítě a do toho ještě práci, tak pořád někde lítá a neposedí, pohybu je přes den hodně. Když je člověk spokojený a v pohodě, je to dobrý základ i pro fyzické tělo," řekla pro ŽivotvČesku.cz manželka Pavla Trávníčka s tím, že miluje českou kuchyni a pozná kvalitu.

"Miluji svíčkovou a zkoumám, jakou kde dělají. Vždycky, když přijedu do nějakého města, si ji dám a zkouším, jak se jim tam povedla," usmála se, když dostala dotaz, které jídlo považuje za svůj drobný hřích.

"Rozhodně se nehlídám, mám hodně ráda česká jídla. Dám si kachničku nebo vepřo knedlo zelo, ale nepřejídám se, jím normální porce. Přiznám se, že se stravuju hodně nepravidelně, prostě když je čas, přes den jím málo, spíše pak se najím v noci, když už mám klid a čas, to pak do sebe něco dobrého naláduji. Diety nedržím, jím to, co mám ráda a na co mám chuť. V létě tedy raději saláty a ryby, těžší jídlo si člověk nechá na chladnější počasí," uzavřela Monika Trávníčková pro ŽivotvČesku.cz a dodala, že ženy by neměly hlídat každé deko, ale být hlavně uvolněné a v pohodě.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.