Andrea Bartošková oblékla jedny z nejkrásnějších šatů, chválí stylista hvězd. Vylíčil, díky čemu předčila i mladší krásky

Manželé Andrea a Jiří Bartoškovi
Manželé Andrea a Jiří Bartoškovi
Foto: Pavel Machan CNC / Pavel Machan, Marek Pátek / CNC / Profimedia
Klára Zaňková | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 21. 8. 2021

Decentní, ale i mnohdy extravagantní modely předvedly hvězdy červeného koberce na pátečním zahájení Mezinárodního filmového festivalu (MFF), které se konalo v karlovarském hotelu Thermal. Některé modely sklidily kritiku, ale opačným případem byla manželka prezidenta kulturní události roku Andrea Bartošková (68). Podle předního stylisty hvězd Káji Pavlíčka (49) zvolila šaty i make-up na výbornou. "Měla vše skvěle sladěné, doplněné dobře zvolenými náušnicemi. Nechybělo ani krásné líčení, výrazná rtěnka a jednoduchý účes. Mikádo jí opravdu moc sluší. Podle mě oblékla jeden z nejhezčích modelů festivalu, který byl k vidění," nešetřil expert chválou.

Významné akce si žádají určitý dress code. Pro MFF v Karlových Varech patřily na červený koberec u žen rozhodně večerní róby a šaty, kterých bylo k vidění hodně. Ne vždy však šlo o povedenou volbu. Fotografy sledována byla samozřejmě manželka herce Jiřího Bartošky (74), který působí od roku 1994 jako prezident filmového festivalu. Nutno říct, že jeho choť Andrea vynesla model, který patřil rozhodně k nejpovedenějším.

"Andrea Bartošková mě velice mile překvapila. Byla hodně elegantní, decentní a celkově působila moc hezky – což si myslím, že by dáma tohoto typu měla. Nešlo o nic přehnaného a přeplácaného, obula nude boty, dalo by se říct, že jsou trendem letošního léta. Měla vše skvěle sladěné, doplněné dobře zvolenými náušnicemi. Nechybělo ani krásné líčení, výrazná rtěnka a jednoduchý účes. Mikádo jí opravdu moc sluší. Podle mě oblékla jeden z nejhezčích modelů festivalu, který byl k vidění. I když tam byla kombinace průhledného šifonu - nebo té krajky a pod ním prosvítal základ šatů, bylo to velmi vkusné," zhodnotil Kája Pavlíček pro ŽivotvČesku.cz.

Podle něj platí v rámci aktuálních módních trendů odhalovat méně těla, aby žena nepůsobila příliš vyzývavě, což není určitě žádoucí. "Dalším ze znaků letošního trendu v šatech, je umírněná vyzývavost. Nenosí se odhalená břicha, stehna nebo ramena – což je v případě manželky Jiřího Bartošky přesně splněno. Krajka šatů udělala nádherný efekt. Model měla doplněný nepříliš nápadným psaníčkem ve správném odstínu, které výborně dokreslilo celkový dojem. Prezident festivalu samozřejmě oblékl klasický střih obleku, jak se od muže na takové akci očekává. Myslím si, že manželé Bartoškovi patřili k nejhezčím párům včerejšího zahájení," dodal uznávaný stylista celebrit pro ŽivotvČesku.cz.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.