Krásná žena vážila po třech dětech přes 100 kilo. Zhubla a opět nabrala. Takhle dnes vypadá

Sarah Nicole Laundryová
Sarah Nicole Laundryová
Foto: Profimedia
Klára Zaňková | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 12. 7. 2021

V souvislosti s krásou jsou často spojována čísla – ať už jde o míry, velikost oblečení nebo tělesnou hmotnost. Právě váha může být něčím, co dokáže člověku v mnoha ohledech změnit život. Trojnásobná matka Sarah Nicole Reynoldsová, provdaná Laundryová, po narození třetího dítěte přestala řešit, jak vypadá. Poté, co uviděla svoji fotku na sociálních sítích, dramaticky zhubla. Ale nakonec se vrátila k větší velikosti a kilogramům navíc, za které se už nestydí.

Dnešní doba je hodně zaměřená na vzhled a parametry krásy jdou z extrému do extrému. Rodačka z kanadského Ontaria řešila problémy s váhou poté, co se jí narodilo třetí dítě. Její váha stoupla na 103 kilogramů, ale rozhodla se to ignorovat a dál si pochutnávala na sladkostech a velkém množství sacharidů. Až po označení na Facebooku, kde se objevila její nelichotivá fotka, přišlo prozření.

"Jsem závislá na jídle a mám vlastní diagnózu – je to obrovská potřeba nebo touha jíst. Spouštěčem byly často zvláštní příležitosti nebo pocit, že jsem měla jedinou šanci něco mít, než to zmizelo. Tou fotkou jsem byla šokovaná, protože jsem si ten obraz nemohla uvědomit. Bylo to horší, než jsem si připouštěla," řekla Sarah Nicole Laundryová, jak uvedl web Huffingtonpost.co.uk.

Žena začala každý den cvičit po dobu 30 minut, ve stravě rapidně omezila příjem jednoduchých sacharidů a přidala zeleninu a nízkoglykemické ovoce. Nezapomínala sledovat příjem a počítat kalorie. "Moje děti mě sledovaly, jak se učím cvičit a hledám nutriční hodnoty na obalech potravin. S hubnutím jsem začala po dětech, neměla jsem jinou možnost, než je zasvětit do své hubnoucí cesty," popsala blondýnka.

Podařilo se jí zhubnout přes 40 kilogramů, a přestože byla její proměna fascinující, pro některé to bylo až moc. Byla velmi štíhlá a později si uvědomila, že ačkoli je svým okolím zbožňována, obdivována a získala si na svou stranu hodně žen, není tak šťastná. "Na svém profilu jsem viděla neustále další ženy, které zhubly, ale výsledek jim nepřinesl štěstí. Vrátila jsem se k těm, které mluvily o přijetí vlastního těla. Štěstí mi nedala čísla – velikost mých kalhotek nebo počet sledujících v souvislosti s tipy a triky na hubnutí. Začala jsem se ve svém těle cítit lépe," napsala na sociálních sítích Sarah Nicole Laundryová, která znovu přibrala a nyní už se váhy nebojí.

Svou postavu ukazuje na Instagramu, kde má přes dva miliony sledujících. S dalším dítětem se cítí být konečně šťastná a sama sebou. Bez pocitu, že musí splňovat parametry, které od ní očekává společnost.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.