Skoro StarDance ve Varech: Jiřina Bohdalová si na party zatančila s Davidem Pastrňákem, detailní rozbor jejich kreací na videu poskytl český mistr tance

Herečka Jiřina Bohdalová
Herečka Jiřina Bohdalová
Foto: Nextfoto
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 5. 7. 2022

Velmi neobvyklou podívanou nabídl jeden z večírků na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech. V Grandhotelu Pupp si totiž Jiřina Bohdalová zatančila s hokejovým talentem Davidem Pastrňákem (26) a rozhodně šlo o podívanou, při které přítomní žasli, s jakým elánem se jednadevadesátiletá herečka pustila do kreací na moderní hudbu. Pro ŽivotvČesku.cz tanec věkově rozdílného páru okomentoval jeden z nejvyhledávanějších tanečních učitelů a dvojnásobný vítěz StarDance Jan Onder (36).

Záběry z tance, který nikoho z přítomných nenechal chladným, zveřejnila dcera herečky Simona Stašová (67). K videu napsala komentář v přesném znění: "Moje maminka 91 roků s vynikajícím hokejistou Davidem Pastrňákem 26 roků. Musím se s vámi podělit," uvedla na sociální síti Instagram.

Z videa je patrné, jak Jiřina Bohdalová s Davidem Pastrňákem předvádí úctyhodný taneční výkon, který by sklidil úspěch i ve slavné televizní show StarDance.

I to byl důvod, proč redakce oslovila jednoho z nejpovolanějších. Tanec věkově rozdílného páru rozebral do detailu jeden z nejúspěšnějších českých učitelů tance a bývalý závodník Jan Onder.

"Myslím si, že si oba dva mohli splnit svůj taneční sen. Kdo by nechtěl tančit s Davidem Pastrňákem či Jiřinou Bohdalovou? Z videonahrávky soudím, že mají oba dobrý cit a smysl pro rytmus. Partner pěkně vede partnerku a ona se nechává vést a naslouchá mu, což je v páru zásadní rozdělení rolí. Z jejich tance je vidět radost, takže ideální záležitost," okomentoval záběry pro ŽivotvČesku.cz dvojnásobný vítěz StarDance, který se tanci věnuje 30 let.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.