Zařaďte do svého jídelníčku za studena lisované šťávy Rio Cold Press. Jsou vyrobené z lokálních surovin a obsahují spoustu vitamínů. Navíc je seženete v udržitelných obalech!

Zařaďte do svého jídelníčku za studena lisované šťávy Rio Cold Press. Jsou vyrobené z lokálních surovin a obsahují spoustu vitamínů. Navíc je seženete v udržitelných obalech!
Zařaďte do svého jídelníčku za studena lisované šťávy Rio Cold Press. Jsou vyrobené z lokálních surovin a obsahují spoustu vitamínů. Navíc je seženete v udržitelných obalech!
Foto: ČTK Protext
ctk-protext |
[email protected]
Publikováno: 22. 5. 2023

Praha 22. května 2023 (PROTEXT) - Smoothies, šťávy, džusy. Ovocné a zeleninové nápoje jsou doporučovány mnoha odborníky a výživovými poradci, kdo se má ale vyznat v tom, která varianta je pro naše tělo ta nejlepší?

Praha 22. května 2023 (PROTEXT) - Smoothies, šťávy, džusy. Ovocné a zeleninové nápoje jsou doporučovány mnoha odborníky a výživovými poradci, kdo se má ale vyznat v tom, která varianta je pro naše tělo ta nejlepší? Sáhněte po kvalitě a lahodné chuti bez kompromisů. Ovocné a zeleninové šťávy Rio Cold Press jsou vyrobené z lokálních surovin šetrnou technologií lisování a zpracování za studena, a díky tomu si zachovávají maximum tělu prospěšných látek a vitamínů. Navíc neobsahují žádné konzervanty, přidané cukry a další nežádoucí látky. Kromě toho vás potěší i to, že byly vyrobeny na Slovensku a prodávají se v udržitelných a ekologických obalech. Tak která bude vaše nejoblíbenější příchuť tohoto léta? Svěží jablko, sladká malina, karotka nebo kombinace jablko a řepa?

Lisování za studena = maximum chuti a vitamínů

Věděli jste, že šťávy Rio Cold Press jsou vyráběny tou nejšetrnější a nejpřirozenější metodou, aby si zachovaly veškeré prospěšné látky a vitamíny? Lisováním za studena jsou šťávy přirozeně vylisované a ovoce a zelenina dodají vašemu tělu přesně to, co potřebuje. Šťávy se pyšní vysokou kvalitou, to znamená nejen šetrnou metodou zpracování a kvalitními surovinami, ale také třeba to, že neobsahují žádnou přidanou vodu, cukr, koncentrát, konzervační látky ani barviva. Lokální suroviny jsou navíc pro náš organismus mnohem přirozenější než ty z dovozu z exotických zemí.

Šťávy uchovávejte v lednici a chraňte je před přímým slunečním světlem. Po otevření je spotřebujte do 2-3 dnů.

Ekologie a udržitelnost od výroby až po recyklaci

Kromě šetrné výrobní metody a lokálních surovin se mohou šťávy pochlubit také lokální výrobou na Slovensku. Díky tomu nemusí šťávy na váš stůl cestovat dlouhou vzdálenost a mají tak nesrovnatelně nižší uhlíkovou stopu, která u jiných výrobků může vznikat dovozem. To stejné platí i pro lokální suroviny z místních sadů a farem.

Obaly jsou vyrobené z obnovitelných surovin, a navíc jsou vybavené také ekologičtějším a pevně připevněným víčkem, takže bude po spotřebování zrecyklován celý obal od hlavy až k patě.

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.