Brzobohatý potvrdil, že mu dělá dobře převlékat se za ženu, jak ho v církevní žalobě napadla Kuchařová. Promluvila psycholožka

Ondřej Brzobohatý a Taťána Kuchařová
Ondřej Brzobohatý a Taťána Kuchařová
Foto: Nextfoto
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 22. 5. 2023

Taťána Kuchařová (35), dříve Gregor Brzobohatá, a Ondřej Gregor Brzobohatý (40) jsou úředně rozvedeni, nyní se pohledná blondýnka snaží svazek rozdělit i církevně. Jako odůvodnění v církevní žalobě sdělila, že její bývalý manžel se odlišoval od jiných mužů tím, že se rád převlékal za ženy, a dokonce po ní takto oblečen požadoval postelové intimnosti. Umělec uvedl, že převlékání se do různých postav, tedy i ženských kostýmů, nepopírá, odmítl ale tvrzení exmanželky, že by se tato záliba přenesla do jeho intimního života. Pro ŽivotvČesku.cz promluvila zkušená psycholožka Radana Rovena Štěpánková, a to v rámci dotazu, jak lze libůstku herce a muzikanta vnímat.

Deník Blesk.cz v pondělí uvedl, že Kuchařová v církevní žalobě obvinila Brzobohatého kvůli jeho údajným netradičním libůstkám. V převleku ženy po ní totiž měl vyžadovat postelové intimnosti. "To je jedno z mnoha lživých obvinění, kterých je ta žaloba plná. O své sexualitě jsem nikdy nepochyboval. Má orientace je a vždy byla heterosexuální," uvedl na dotaz portálu Ondřej Brzobohatý a v rozhovoru pro periodikum zdůvodnil, proč se rád převléká. Nejde totiž jen o ženské outfity.

"Vyrostl jsem ve světě kostýmů, líčidel, paruk a jeviště. Jako děcko jsem se často převlékal za různé postavy z filmů a chodil se pak předvádět rodičům do obýváku. Zkrátka mě tyhle transformace bavily a baví doteď. Jsem velkým fanouškem i Drag Queen. Může to někomu připadat zvláštní nebo divné, ale já se u toho skvěle bavím a náramně odreaguju. Rozhodně to ale nemá vliv na mé duševní zdraví nebo moji sexuální orientaci. Dokonce to se mnou Taťána i občas sdílela. Organizovali jsme společně kostýmové večírky, kdy jsem byl třeba za krále Ludvíka XV. a ona za Madame de Pompadour, při narozeninových oslavách jsem byl převlečený za Al Capona a ona za prostitutku, při halloweenském mejdanu jsme oba byli v kostýmech mrtvých řádových sester. Je pravda, že právě Drag Queen byla ale pro Taťánu často trnem v oku," vysvětlil pro portál.

Redakce ŽivotvČesku.cz se dotázala známé psycholožky Radany Roveny Štěpánkové, zda se v chování Brzobohatého dá spatřit něco, co by už bylo lidově řečeno mimo běžné hranice.

"Rozvíjení, tvořivost a hraní do života patří. A když na ně zapomeneme, tak máme život smutný," uvedla pro ŽivotvČesku.cz odbornice na lidskou duši s tím, že hledat v tom, co popisuje Brzobohatý, nějakou odlišnost, je zcela k věci nadbytečné. "Když si někdo vezme fotbalový dres Diega Maradony, tak ho také neoznačujeme, že je v rámci intimností odlišný," doplnila.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.