Čím okouzlila Monika Arenbergerová ministra. O jejích přednostech promluvil Miloš Zapletal a expertka na krásu

Monika Arenbergerová s manželem Petrem Arenbergerem
Monika Arenbergerová s manželem Petrem Arenbergerem
Foto: Profimedia.cz
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 6. 5. 2021

Za každým úspěšným mužem stojí silná žena. V případě nového ministra zdravotnictví Petra Arenbergera (62) je ta žena navíc okouzlující a půvabná. Monika Arenbergerová (50) v roce 1989 bojovala o titul Miss Československo. A dodnes svým půvabem hravě strčí »do kapsy« mladší ženy. "Nemůže být pochyb o tom, že byla krásná," zavzpomínal pro ŽivotvČesku.cz Miloš Zapletal (79), který tehdy soutěž krásy pořádal. Podle půvabné playmate a šéfky známého projektu pro budoucí modelky Dominiky Mesarošové (35) má manželka ministra zdravotnictví nemalé charisma. "Není se čemu divit, že podlehl jejímu kouzlu," řekla pro Životvčesku.cz.

Petr Arenberger, který ve funkci ministra zdravotnictví vystřídal Jana Blatného, je uznávaným dermatovenerologem. Jeho půvabná manželka je z oboru, protože je úspěšnou a vyhledávanou dermatoložkou. Manželé spolu vychovávají dvě dcery - Simonu a Nicol. Chybělo ale opravdu málo a paní Monika Arenbergerová mohla udělat velkou kariéru v modelingu. V roce 1989 totiž s Ivanou Christovou bojovala o titul Miss Československo.

"Do Ostravy postoupilo tehdy postoupilo 24 dívek v prvním ročníku a z nich porota vybrala 12 dívek a mezi nimi už nebyla. V televizním finále určitě nebyla. Na řadu dívek si už nepamatuji, ale jestli se dostala mezi 24 nejkrásnějších, tak nemůže být pochyb o tom, že byla krásná," řekl pro ŽivotvČesku.cz Miloš Zapletal.

"Každá žena dokáže něčím zaujmout a okouzlit muže. V případě manželky ministra zdravotnictví to bude jednoznačně inteligence a šarm. Na svůj věk si udržuje skvělou postavu, má velmi hezký obličej a vyzařuje z ní charisma. Není se tedy čemu divit, že před lety byla účastnicí soutěže krásy. Navíc je blondýna a ty mívají u mužů vždy o trochu větší úspěch, alespoň to se říká. Je to stále velmi půvabná žena, za kterou se i dnes musí muži otáčet," zhodnotila půvab manželky ministra Dominika Mesarošová, která před lety odstartovala úspěšný projekt, v němž dívky získávaly zkušenosti, které mohly uplatnit ve světě modelingu.

Monika Arenbergerová svou účast v Zapletalově soutěži krásy svému muži zamlčela. "Můj manžel se to do dozvěděl až po svatbě, a to dokonce ani ne ode mne. Nijak se tím nechlubím. Nejsem ten typ, abych splňovala, co se od Miss očekává. Chodit doživotně, prakticky i do postele, nalíčená, krásně upravená a stále reprezentovat svůj titul. Na to ani nemám čas. S dětmi vyběhnu v teplákách, pohybuji se naprosto přirozeně," prozradila před časem půvabná žena, ze které je od 7. dubna manželka ministra.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.