Seriálová doktorka Quinnová v plavkách zastavila čas. Odhalila, jak si i v 70 letech udržet tělo bohyně

Herečka Jane Seymourová vypadá ve svém věku fantasticky.
Herečka Jane Seymourová vypadá ve svém věku fantasticky.
Foto: Profimedia.cz
Eliška Reiglová | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 11. 3. 2021

V seriálu Doktorka Quinnová byla Jane Seymourová (70) atraktivní i v dlouhých šatech a po letech dokazuje, že ani pod nimi se rozhodně nemá za co stydět. Na havajské pláži se procházela v plavkách a díky bezchybnému tělu by snad nikdo neodhadoval, jaký je její skutečný věk. Nestárnoucí herečka prozradila, díky čemu má stále božské tělo.

Herečka Jane Seymourová patří mezi hollywoodské krásky, které s věkem na šarmu neztrácí ani za mák. Rozhodně se ale nepovažuje za jakýsi přírodní úkaz a přiznává, že tělo bohyně má skutečně vydřené. Cvičí už dlouhé roky a dodnes nepolevuje.

Když to Jane pracovní povinnosti dovolují, cvičí jak často to jen jde. "Dělám pilates, gyrotonic a speciální cvičení, které se nazývá The Perfect Workout a jde v něm v podstatě jen o velmi, ale skutečně velmi pomalé posilování," uvedla nestárnoucí herečka v rozhovoru pro magazín Closer Weekly.

Při cvičení je podle Seymourové důležité se skutečně zapotit. "Všechno, co dělám, dělám proto, abych cítila, že jsem se hýbala. Cítím svaly, chci aby se mé tělo po výkonu třáslo," vysvětlila seriálová doktorka Quinnová, co si od pohybu slibuje.

Co se týče stravovacích návyků, zdravý jídelníček je nedílnou a dlouhodobou součástí hereččina života. "Jím hlavně kuře a zeleninu. Ta je organická, pěstuji si ji sama na vlastní zahradě. Když mám chuť na sladké, tak si ho neodpírám, ale říkám si, že místo celého dortu sním jen malý kousek. To funguje a tělu to neškodí," popsala Jane Seymourová svou dietu.

Když cvičí a jí zdravě, nemyslí Jane na to, že chce vypadat co nejmladší. "Dělám pro sebe to nejlepší a rozhodně to není snaha o proměnu v mladšího člověka, než jakým jsem. Snažím se jen ve svém věku vypadat tak dobře, jak to jen dovedu," doplnila stále velmi atraktivní herečka.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.