Břicho musí zmizet, zadek zpevnit. Ornella Koktová řekla, na co při hubnutí používá majonézu

Trojnásobná maminka Ornella Koktová
Trojnásobná maminka Ornella Koktová
Foto: Profimedia
Josef Šťastna | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 20. 6. 2021

Dnes už trojnásobná maminka Ornella Koktová (28) nikdy nepatřila mezi vyžlata, ale vždy byla typem ženy, která má výrazná prsa i boky. Dva měsíce po porodu její postavu obdivují muži i ženy. Manželka podnikatele Josefa Kokty (64) pro ŽivotvČesku.cz popsala, které partie potřebuje zpevnit a co pro to dělá. "Hlavně nepište, že hubnu pomocí tataráku na který si dávám majonézu," smála se Ornella, když popisovala, co jí a jak posiluje svalstvo.

Ornella Koktová po porodu dcery Lilianne byla v ohrožení života a v nemocnici podstoupila sérii operací. Bez přehánění později pro ŽivotvČesku.cz řekla, že se obávala toho, aby její milovaný manžel Pepa nezůstal na tři děti sám...

Dnes už se pomalu vrací zpět do formy před porodem a hlavně má radost, že se jí dobře hojí jizvy. "Rozhodně bych o sobě neřekla, že jsem dokonalá. Já jsem hlavně ráda, že se mi po operaci vše dobře hojí. Také nebudu tvrdit, že nemám žádné břicho, jasně, že ho mám, vždyť jsem teprve dva měsíce po porodu," řekla pro ŽivotvČesku.cz s úsměvem Ornella s tím, že fotky na instagramovém profilu někdy zkreslují, ale určitě ji těší, když ji fanoušci a fanynky postavu pochválí.

"Na to, kolik vážím, se mě zeptat můžete, ale já to nevím. My doma nemáme váhu, budu ji muset nyní pořídit hlavně kvůli Quentinovi, potřebujeme mu hlídat stravu a monitorovat jeho váhu. Dokážu už na sebe ale obléci šortky, které jsem nosila před těhotenstvím, takže se vracím na původní váhu, ale ještě mi kus cesty zbývá. Já ale nebyla se svojí postavou spokojená už před těhotenstvím, takže mám v plánu si postavu ještě více vylepšit. Hlavně chci tělo posílit a zpevnit. Můj kůň Roy za ty dva roky, co jsem byla těhotná, velmi zesílil a je z něj dospělé zvíře, musím tedy nabrat sílu, abych ho udržela a mohla s ním pracovat," řekla manželka Josef Kokty pro ŽivotvČesku.cz a vyjmenovala, k čemu je jízda na koni vhodná.

"Jízda na koni posiluje nohy, hýždě a břicho, posilují se svaly, o kterých člověk jinak moc neví, že je má. Když dlouho nejezdím, tak pak bolí celé tělo, jako by mě někdo zmlátil. Počítám s tím, že nyní jeden den odjezdím a pak se nezvednu z postele. Kromě jízdy na koni se snažím plavat v bazénu, místo cvičení pořád běhám kolem dětí a také máme v domě patro, ve sklepě je prádelna, takže schodů denně sejdu a vyjdu obrovské množství," pochlubila se Ornella, že doma se rozhodně nenudí a nezahálí.

Mnoho maminek si po šestinedělí naordinuje přísnou dietu, která jim má dopomoci zpět ke skvělé figuře. Ornella přiznala, že ona má v jídle trochu »​hokej« a měla by se srovnat.

"Zjistila jsem, že jím málo, na jídlo nemám čas a teď v horku ani moc chuť. Quentinovi připravuji svačinky, ale sama nestíhám jíst. Budu si muset nějak srovnat režim, protože třeba u Quentina lékaři řekli, že se mu tuk do těla ukládá kvůli tomu, že jedl málo a nepravidelně. Určitě není dobré dát si jídlo až večer, když všichni spí, takhle to dělat nemohu a nebudu. Samozřejmě že i já v jídle hřeším. Hlavně nepište, že hubnu pomocí tataráku, na který si dávám majonézu," dodala se smíchem pro ŽivotvČesku.cz Ornella, že s takovou kombinací by ji asi výživoví poradci hnali.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.